Esteu aquí

Canal receptes (grup 2)

Temes: Cultura
Categories: Centre Cívic Palmira Domènech
TIPUS: Proposta
Per a qui: Gent Gran

El Canal Receptes és un grup d'intercanvi de receptes entre persones grans del territori, en què cada setmana una veïna mostra al grup com cuinar alguna recepta especial per ella o vinculada al calendari festiu o la temporada gastronòmica, com per exemple el mes de la carxofa. Del març al maig, el grup es trobarà quinzenalment a través de la Sala Gran Virtual per gaudir d'una estona amb les veïnes i compartir receptes i idees a la cuina.

Aquesta proposta és resultat del procés participatiu desenvolupat durant el mes de gener per construir la Sala Gran Virtual d'aquest 2021 amb les persones grans implicades, on es va detectar la necessitat de la gent gran de comptar amb espais de trobada i socialització, així com les ganes de compartir coneixements gastronòmics.

Aquesta activitat es fa en línia a través de la Sala Gran Virtual. Les persones participants del Canal Receptes han format part d'un procés de formació i acompanyament per aprendre a utilitzar les eines necessàries per gaudir de les propostes virtuals. Si esteu interessades en participar d'aquesta o altres propostes de la Sala Gran Virtual, poseu-vos en contacte amb nosaltres al correu ccpalmiradomenech@elprat.cat o el telèfon 93 479 45 35.

Activitats relacionades

Mercat de pagès

Tipus: Proposta
Quan: 17/04/2021 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals

Passejades de Proximitat

Tipus: Proposta
Quan: 19/04/2021 de 9:30 a 11:30 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa