Esteu aquí

Bombo al circ: Comença el #RepteRiberita

Bombo al circ: #repteriberita

Activitat en línia: la trobareu al web i a les nostres xarxes socials - Els Riberita, son una família circense que viu al Centre Cívic, però ara està una mica trista, perquè amb la situació actual, no poden fer moltes de les coses que feien, i estan convençuts que els nens i les nenes de la ciutat s'oblidaran d'ells i del circ.

La Rita Riberita, sap que això no passarà, i ens demana ajuda per demostrar a la resta de la seva família, que tots i totes tenim moltes ganes de tornar a gaudir dels aeris, dels malabars i la màgia del circ.

Ens proposa anar construint, entre totes, i durant els pròxims mesos, un àlbum amb fotos, dibuixos, etc. d'allò més circenses que anar ensenyant als Riberita.

Per començar, ens demana que ens disfressem, maquillem o engalanem amb elements del circ fets amb robes, materials que tinguem per casa i que vinguem així de circenses a veure l'espectacle 'Set Up' de la Cia. Los Barlou o enviem les fotos: via correu electrònic a ccriberabaixa@elprat.cat o compartint les imatges a les xarxes socials amb l'etiqueta @ccsjriberabaixa i els hashtags #BomboalCirc #RepteRiberita

Activitats relacionades