Esteu aquí

"Berta i el seu robot", amb la Cia. Lazzigags

Espectacle musical recomanat per a nens i nenes de 2 a 7 anys.

La Berta és una nena molt espavilada i sempre vol saber totes les coses que passen al món. Els seus pares són inventors i es passen gairebé tot el dia al seu laboratori. Un dia la Berta, avorrida d’estar sola, decideix agafar la seva caixa d’eines i construir alguna cosa. Després de clavar i picar aconsegueix inventar un Robot que esdevindrà el seu company d’aventures. Però la Berta haurà d’ensenyar-li a parlar, caminar, a menjar, a ballar... i ella haurà d’aprendre a fer-se responsable d’algú.

El conte destaca els valors de la imaginació, la creativitat i l’optimisme per canviar una situació que a la Berta no li agrada. Amb aquest espectacle es podrà treballar amb els més petits de la casa els valors de la paciència, la responsabilitat, la generositat, el respecte, la solidaritat, la tendresa, l’amistat, l’alegria, l’amor i la felicitat.

Fitxa Artística

Dramatúrgia i direcció: Lídia Linuesa. Música: Marc Sambola.  Coreografies: Lluís Garrido. Escenografia: Eloi Linuesa . Vestuari: Leo Quintana. Cantant: Anna Extremera. Il·lustracions: Purificación Hernández. Animador d'imatge: Miquel Teixidor. Il·luminació: Roger Blasco. Producció executiva: Miquel Agell. Disseny gràfic: Marta Carbó i Purificación Hernández

Repartiment: Marta Fíguls i Lluís Garrido