Esteu aquí

Ball de parelles amb la Principal de la Bisbal

Principal de la Bisbal

El parc del Fondo d'en Peixo s'engalana per acollir el ball de parelles de la Festa Major. Enguany, la Principal de la Bisbal serà l’encarregada de fer-nos ballar sense parar, amb una proposta molt reconeguda i consolidada que no falla. Si hi ha la Principal, hi ha festa!  

“La Principal de la Bisbal és una de les agrupacions musicals que més prestigien el catàleg del Sindicat Professional de Músics. La seva història de més de cent anys mantenint sempre un alt nivell de qualitat ha vist passar músics il·lustres, ha donat actuacions memorables i així ha convertit el seu nom en un luxe per a qualsevol programació musical. En l’actualitat, la categoria artística dels seus cantants i la qualitat dels seus músics i director aporten no tan sols continuïtat a aquesta brillant trajectòria sinó que, a més a més, ho fan amb tota dignitat.” (Antoni Mas i Bou, president del Sindicat Professional de Músics de Catalunya)

Director: Francesc Cassú i Jordi

Veus: Iago, baríton;  Anna, mezzosoprano; Fàtima, soprano; Xavier, tenor

Músics: Ferran Miàs, flauta, flautí, tenora i saxo tenor;  Lluís Pujals, oboè, clarinet i saxo alt; Pere Rabasseda, clarinet, flabiol i saxo baríton;  Gabriel Castelló, clarinet i guitarra elèctrica; Jordi Gil, trompeta i fliscorn; Carlos Herruz, trompeta; Albert Font, trompeta, fliscorn i violí; Gerard Serrat, fiscorn, trombó; Manel Juste, fiscorn i trombó; Jordi Carreras, teclats i saxo alt; Jordi Company, contrabaix i baix elèctric; Gabriel Duch, percussió i bateria

 

Activitats relacionades

Mostra de dansa amb Eternal Dance District

Tipus: Dansa
Quan: 22/05/2022 - 17:00 h
On: Pl. Germans Lumière

Diada Castellera amb motiu de la Festa Major c. Ferran...

Tipus: Festa popular
Quan: 28/05/2022 - 18:00 h
On: c. Ferran Puig amb passatge Rector Martí i Piñol

XVI Trobada de Gegants de l'Ampa Mare de Déu del Carme

Tipus: Festa popular
Quan: 11/06/2022 de 17:30 a 20:00 h
On: carrers de la ciutat