Esteu aquí

Art en família. Missió 6 - Planeta verd

Temes: Cultura
TIPUS: Proposta
Per a qui: Familiar, Infantil

Art en Família, activitats artístiques no identificades per a famílies amb infants entre els 4 i 9 anys al Centre d'Art Torre Muntadas. Un matí de diumenge diferent on jugarem, experimentarem i ens divertirem dins l'art i amb tot el que l'envolta, d'una forma lúdica i oberta. 
Has vist objectes estranys sobrevolant El Prat? Què fan aquí? Qui són? Aquest any en l’Art en Família ens posarem en la pell d'uns extrARTerrestres que viatgen des d'una llunyana galàxia per conèixer la Terra. Aterrarem al Centre d'Art Torre Muntadas, que es convertirà en la base espacial per a les nostres exploracions. Des d'aquesta base, construirem la nostra pròpia guia de viatge a través de set missions en les quals coneixerem als éssers humans que habiten el Prat, i intentarem diversos experiments per comunicar-nos amb ells, entendre els seus costums i explorar el seu hàbitat. Ha arribat l’Art en Família més marcià de totes les galàxies!
Enguany, l'artista Juan Antonio Cerezuela és el conductor d'aquest viatge interestel·lar i a la Biblioteca Antonio Martín es podran veure algunes pistes de les missions alienígenes...

Sessió Planeta verd:

Heu vist quants tipus de plantes i animals habiten al Prat? Tant de bo existissin tantes al planeta del que venim els extrARTerrestres! Però de vegades, els humans no sempre saben cuidar l'entorn que habiten. En aquesta nova missió, farem veure als terrícoles els beneficis que té cuidar la natura del seu territori i reinterpretarem la ciutat a través de l'ús de materials reciclats. Finalment, guardarem objectes, pedres i plantes que trobem en petites càpsules per donar a conèixer la riquesa pratenca al nostre planeta extraterrestre.


Inscripció a https://goo.gl/HBtwQM, enviant o trucant al 93.478.22.37 de 16.30h a 20.30h
 

Activitats relacionades

Suspès - Cinema Lliure a la platja: "Els dies que vindran"

Tipus: Cinema
Quan: 07/08/2020
On: platja de Can Camins, a prop de la guingueta Iguana

Activitat Cancel·lada

Mercat de pagès

Tipus: Proposta
Quan: 08/08/2020 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals

Mercat de pagès

Tipus: Proposta
Quan: 08/08/2020 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals