Esteu aquí

Art en família Investigadors del quotidià: Els dinosaures mengen pastís

Temes: Cultura
TIPUS: Proposta
Per a qui: Familiar, Infantil
Art en Família a Torre Muntadas

Art en família Investigadors del quotidià: 

En aquest cicle d'activitats familiars, observarem el món que ens rodeja des d'una òptica creativa relacionada amb les ciències i la història natural, convertint-nos en paleontòlegs, arqueòlogues, químics, botàniques... Aprendrem com està format el nostre planeta, qui l'habita en aquesta època i en altres passades. Investigarem el per què de les coses i analitzarem el funcionament del medi natural. Viatjarem en el temps cap a l'era dels dinosaures i ens farem moltes preguntes relacionades amb els éssers naturals que ens envolten en el nostre dia a dia, sota una mirada que aposta per construir processos educatius i artístics més enllà dels rols convencionals i on tots els agents són teixidors de l’experiència. Enguany, els artistes i educadors Inés Clapés i David Faure seran els conductors d’aquesta investigació científico-artística.

18 novembre | Els dinosaures mengen pastís

Com eren els dinosaures? Quines coses els agradaven? A les sessions de l'Art en família ens comportem com veritables Qüestionetis i en aquesta ocasió ens enfrontarem a l'imaginari actual d'aquests éssers prehistòrics que ara tornen a cobrar vida en llocs com les jogueteries o els mons audiovisuals. Els infants seran paleontòlegs/es del quotidià i després podran aplicar en el seu dia a dia els coneixements obtinguts.

Activitats per a famílies amb infants de 4 a 9 anys.

Inscripció a https://goo.gl/1urWje, enviant un mail a unzip@elprat.cat o trucant al 93.478.22.37 de dimarts a divendres de 16.30h a 20.30h

 

Activitats relacionades

Donació de sang

Tipus: Proposta
Quan: 20/01/2021
On: CEM Estruch

Party and family

Tipus: Proposta
Quan: 20/01/2021
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Obertes