Esteu aquí

Art en família: capgirant la ciutat amb Loreto San Martín

Art en família es posa de nou en marxa, enguany des de diferents equipaments culturals de la ciutat!

Activitats artístic-educatives per a famílies amb infants d’entre 4 i 8 anys per explorar de forma diferent la ciutat i els seus centres cívics de la mà d’artistes locals, i divertir-nos jugant amb la nostra creativitat. Fomentem el treball en equip, la diversitat, l'autonomia i l'experimentació; tot en un medi creatiu, amb treball col·lectiu i familiar.

Us esperem el pròxim dissabte, 21 de maig, a la Palmira. Jugarem amb llums i ombres i deixarem volar la nostra imaginació! Donarem forma a les històries més originals i aprendrem que totes podem ser artistes amb l'ajuda de Loreto San Martín, teòrica literària i educadora artística interessada en art amb perspectiva de gènere. Afanyeu-vos a reservar la vostra plaça!

  • Activitat per a famílies amb infants de 4 a 8 anys.
  • Cal inscripció prèvia de l'infant i haurà de venir acompanyat d'una persona adulta. 
  • Activitat presencial.
  • Si teniu cap dubte, podeu contactar amb nosaltres a través del correu ccpalmiradomenech@elprat.cat 

 

Art en família és un cicle d’activitats impulsades pel programa d’Arts Visuals /Unzip, el qual està compost pels centres cívics Sant Jordi-Ribera Baixa, Jardins de la Pau i Palmira Domènech, així com per altres equipaments culturals com l’Escola d’Arts Visuals del Prat, La Capsa i el Centre d’Art Torre Muntadas.