EL MAG FÈLIX BRUNET

Amb 20 anys d'experiència professional a l'esquena, Fèlix Brunet és una aposta segura per amenitzar una tarda de Festa Major al Fondo de'n Peixo. La seva manera d'actuar i relacionar-se amb el públic sempre de manera dinàmica i amb molt d'humor, fan que grans i petits gaudeixin i participin amb el seu espectacle.

EL MAG NANI

El mag Nani és un il·lusionista especialista en màgia còmica en tots el seus formats, porta anys mostrant la seva màgia pels escenaris d'arreu de Catalunya, Espanya, França, Portugal, Holanda, Polònia, Marroc, Senegal, Algèria, República Dominicana i la llista va creixent. La seva màgia és fresca, dinàmica i farcida d'humor. De ben segur que el seu espectacle serà un record inoblidable!

EL MAG TONI CORS

Toni Cors es dedica a la màgia des de fa més de 20 anys.  Campió d'Espanya en la modalitat de Màgia General i amb diversos premis nacionals, ha presentat els seus espectacles per tot l'estat i altres països europeus. No us perdeu a aquest veterà de la màgia a un dels escenaris més màgics de la FM del Prat!

 

Activitats relacionades

Iniciació al jazz: Bufadors salvatges

Tipus: Música
Quan: 13/05/2021 de 18:30 a 20:00 h
On: Cèntric Espai Cultural

L'Escola Sona: The Hitters + Turn the Page

Tipus: Música
Quan: 13/05/2021 de 20:00 a 21:00 h
On: La Capsa

Contes des del roser, amb Narra la Rosa

Tipus: Música
Quan: 14/05/2021 de 18:00 a 19:00 h
On: Cèntric Espai Cultural