Esteu aquí

AL-V

Temes: Cultura
Categories: Arts en Viu, La Capsa, Unzip Arts Visuals
TIPUS: Música
Cicles: Indisciplinats
Per a qui: Adult, Jove
Al-V

AL-V és una de les figures clau de la Barcelona disident. Artista no-binaria responsable de les “Futuroa Sarao Drag” a la Sala Apolo. Remolí de música incòmoda, arriscada i d'alta càrrega visual.

Després del seu EP debut '(non quero morrer)', publicat el 2021, dedicat a la por a la mort i la impossibilitat de comprendre l'absència, AL-V segueix explorant el final de la vida, ara des del dol, assumint el record i les herències, convivint amb alguns fantasmes i projectant(-se) en el més enllà.

Concebut com un ritual funerari propi, el seu directe passa de les ombres a la llum, la rave, la celebració infinita, acompanyant-se del dj i productor valencià Marco Henri i la cellista Andrea López Conde.

Aquesta activitat forma part d'Indisciplinats, un festival de propostes escèniques, visuals, performatives i comunitàries que ocuparan els centres cívics de la ciutat, l’Escola d’Arts Visuals del Prat, el Centre d’Art Torre Muntadas, L’Artesà i La Capsa del 21 al 27 de novembre per gaudir de la creació artística contemporània.

 

Activitats relacionades

Circ en família: Aeris en duo

Tipus: Circ
Quan: 03/02/2023 de 17:30 a 19:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Concert: Amaia Miranda

Tipus: Música
Quan: 03/02/2023 de 21:30 a 22:30 h
On: La Capsa