Esteu aquí

#4Raons Tardor: Nueva Vulcano + Ikram Bouloum

Temes: Cultura, Persones
Categories: Arts en Viu, La Capsa, Joves.Prat
TIPUS: Música
Per a qui: Adult, Jove
4raons

Aquest #4Raons tornem a la sala perquè ja comença a fer fred, perquè potser plou i perque necessitarem "l'equipazo" de dins per explotar al màxim el que us tenim preparats.

De primeres els Nueva Vulcano, que no ens venien a visitar des de no se sap quants anys, vénen dins del marc del projecte. El seu interès els ha conduït fins al col.lectiu Ni un Pam de Terra, principals impulsors veïnals contra l'ampliació de l'Aeroport del Prat. No sabem encara que sortirà d'aquí, però segur que farà parlar. Per a qui no ho sàpiga, Nueva Vulcano és una d'aquelles bandes insignes de Barcelona, que niuen sota el paraigua del segell B-Core el qual ha donat forma al so de la ciutat comtal durant 2 dècades. La seva música és energètica, i les lletres clares i directes, recorden al so de l'emo de Washinton D.C amb guitarres crues i ritmes tallats, però sense deixar d'abraçar una herència pop que fa que algunes de les seves cançons siguin veritables himnes.

Però aquí no acaba tot, perquè just abans actuarà la Ikram Bouloum, una d'aquelles artistes que no ha nascut per encaixar. Si sou habituals de la nit barcelonina, segur heu estat en alguna de les seves sessions de dj, a bars o clubs nocturns. Ara, deixa els plats per produir - juntament amb Mans O - un disc a on desplega un diàleg estètic entre les electròniques més contemporànies d'Occident i una reinterpretació personal de l'estètica musical popular i de ball del Magreb. Els idiomes amazigh, català i anglès ens transportaran a altres indrets juntament amb les harmonies del Cor de Gospel del Prat.

No us ho perdeu!

Activitats relacionades

Tardes joves al Ribera

Tipus: Proposta
Quan: 27/01/2022 de 17:00 a 20:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

L'Escola Sona: Blue Stripes, The Electrics i Faraday.

Tipus: Música
Quan: 27/01/2022 de 19:00 a 20:00 h
On: La Capsa

Viu l'Òpera! "Rigoletto", de Giuseppe Verdi

Tipus: Música
Quan: 28/01/2022 de 17:30 a 20:30 h
On: Cèntric Espai Cultural