Esteu aquí

#4Raons Tardor: Enric Montefusco + Tarta Relena + Bingojam + DjSomosTod@s

Enric Montefusco

El cicle 4Raons propicia trobades entre grups de música i col·lectius del Prat de Llobregat, que treballen conjuntament per oferir concerts únics, irrepetibles i amb esperit comunitari. En l'edició de Tardor, La Capsa acollirà les següents actuacions:

  • Enric Montefusco ens presentarà en solitari el seu nou disc Diagonal, un àlbum que repensa el concepte de música popular i l'omple de crítica política, econòmica i social.

  • Tarta Relena, una de les propostes més sorprenents de l'any. Marta Torrella i Helena Ros només necessiten les seves veus per reinterpretar la música d'arrel mediterrània i fer-la més actual que mai.

  • Bingojam: camí de convertir-se en un clàssic del 4Raons, els grups locals Los Albornoces i Paraula de Dona re-versionaran els hits més atemporals fins que algú del públic marqui totes les caselles de la seva butlleta del Bingojam!

  • DjSomosTod@s: ressuscitem la vella pràctica de les cançons amb dedicatòria per acabar la nit amb una punxada col·laborativa on tothom pot proposar la cançó que vol que soni.

En aquesta edició de Tardor, des del 4Raons volem reflexionar sobre el paper i la vigència de la música popular, una música que té més a veure amb la col·lectivitat que no pas amb l'autoria individual. Amb aquest objectiu, oferim actuacions que renoven la sonoritat, el discurs i el format de la música popular. Reflexionarem, sí. Ho farem ballant i cantant, per descomptat.

  • Llenguatge de signes