Esteu aquí

16a Trobada de Dones

Les dones del Prat ens retrobem novament amb la idea de participar en aquest espai de reflexió, per reforçar les nostres xarxes i contribuir en la confecció d'un discurs crític i feminista de la ciutat.

Conversa "Reflexions sobre feminisme" entre la Núria Varela, escriptora i experta en feminisme i violència de gènere, i l'Anna Pacheco, periodista.

El programa: 

9.30 h Obertura de portes i acreditacions

10 h Benvinguda i conversa "Reflexions sobre feminisme" amb la Núria Varela i l'Anna Pacheco

11.30 h Pausa

12 h Tallers simultanis:

  • Taller 1: El riure ens allibera, amb Rocio Martin, risoterapeuta integrativa. Taller destinat a millorar la qualitat de vida amb els beneficis del riure: rejoveneix, redueix l’estrès i l’ansietat, allibera tensions, millora l’estat d’ànim... facilita la cohesió , genera vincles... a través del joc, l’expressió corporal, la comunicació i el ball.
  • Taller 2: Identifiquem la violència de l’entorn, amb Montse Plaza Aleu. Taller per saber identificar al nostre voltant signes i senyals que poden donar persones que estan patint violència. Alhora compartir eines per enfortir-nos i recursos existents tan a nivell local com més generals.
  • Taller 3: Com eduquem en la Igualtat?, amb Sara Carro, de Fil a l’agulla. Taller per parlar sobre coeducació, quins són els reptes des del rol de cadascú, serà un espai dinàmic on es compartiran estratègies i eines, així com experiències.
  • Taller 4: Comunicació: Auto estima i assertivitat des de l’art teràpia, amb Sílvia Fresneda, arterapeuta. Taller laboratori de dones, d’investigació i experimentació per l’auto-coneixement personal. Espai per connectar amb la creativitat, el cos i el sentir per poder expressar el llenguatge de l’art a través de les dinàmiques corporals i de comunicació.

14 h fi de la trobada

La Trobada  tindrà seguiment a les xarxes socials Facebook Xarxa Dones del Prat i Twitter @DonesdelPrat, utilitzant el hastag #16Trobada.

Consulta tota la informació sobre les edicions anteriors.

  • Accessible

Activitats relacionades

Mercat de pagès

Tipus: Proposta
Quan: 22/08/2020 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals

Donació de sang

Tipus: Proposta
Quan: 24/08/2020
On: CEM Estruch

Mercat de pagès

Tipus: Proposta
Quan: 29/08/2020 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals