Esteu aquí

16a Trobada de Dones

Imatge 16a Trobada de Dones

Les dones del Prat ens retrobem novament amb la idea de participar en aquest espai de reflexió, per reforçar les nostres xarxes i contribuir en la confecció d'un discurs crític i feminista de la ciutat.

Conversa "Reflexions sobre feminisme" entre la Núria Varela, escriptora i experta en feminisme i violència de gènere, i l'Anna Pacheco, periodista.

El programa: 

9.30 h Obertura de portes i acreditacions

10 h Benvinguda i conversa "Reflexions sobre feminisme" amb la Núria Varela i l'Anna Pacheco

11.30 h Pausa

12 h Tallers simultanis:

  • Taller 1: El riure ens allibera, amb Rocio Martin, risoterapeuta integrativa. Taller destinat a millorar la qualitat de vida amb els beneficis del riure: rejoveneix, redueix l’estrès i l’ansietat, allibera tensions, millora l’estat d’ànim... facilita la cohesió , genera vincles... a través del joc, l’expressió corporal, la comunicació i el ball.
  • Taller 2: Identifiquem la violència de l’entorn, amb Montse Plaza Aleu. Taller per saber identificar al nostre voltant signes i senyals que poden donar persones que estan patint violència. Alhora compartir eines per enfortir-nos i recursos existents tan a nivell local com més generals.
  • Taller 3: Com eduquem en la Igualtat?, amb Sara Carro, de Fil a l’agulla. Taller per parlar sobre coeducació, quins són els reptes des del rol de cadascú, serà un espai dinàmic on es compartiran estratègies i eines, així com experiències.
  • Taller 4: Comunicació: Auto estima i assertivitat des de l’art teràpia, amb Sílvia Fresneda, arterapeuta. Taller laboratori de dones, d’investigació i experimentació per l’auto-coneixement personal. Espai per connectar amb la creativitat, el cos i el sentir per poder expressar el llenguatge de l’art a través de les dinàmiques corporals i de comunicació.

14 h fi de la trobada

La Trobada  tindrà seguiment a les xarxes socials Facebook Xarxa Dones del Prat i Twitter @DonesdelPrat, utilitzant el hastag #16Trobada.

Consulta tota la informació sobre les edicions anteriors.

  • Accessible