La Torre de l’Aigua s’il·lumina, cada nit, amb els colors de l’arc de Sant Martí

(Foto: David Airob)

 

Passem el dia confinats i confinades a casa. Confiant que les amistats, la família, el veïnat, es trobi bé. Sense poder-los veure, tocar o abraçar. Coneixem casos propers, i de molts propers, de pèrdues de persones estimades a les que no podem dir adéu com voldríem. Ens enviem petons a través de pantalles, anem amb xandall per casa. El menjador de casa s'ha transformat en el despatx o l'escola.

Volem enviar tota la força del mon a les persones que es lleven pel matí ben aviat per a que no ens falti menjar, a les que surten per curar altres persones, per netejar, per cuinar, per cuidar la gent més vulnerable. I per això, a les vuit del vespre, cada dia, sortim al balcó i a les finestres per agrairlos amb un fort aplaudiment.

I per trobar-nos amb el veïnat i recordar-nos que no estem sols. Entre tots i totes aconseguirem veure la llum entre tanta foscor. 

Per aquest motiu, després dels aplaudiments, cada dia encenem la llum de la Torre de l’Aigua amb els colors de l’Arc de Sant Martí. Els mateixos colors que estem usant en dibuixos i pancartes per recordar que hi ha esperança. Ens en sortirem. Tornarem a fer vida a les places. 

#TotSortiraBe #AlPratEnsCuidem

No tots els veïns i veïnes del Prat veuen la Torre de l'Aigua des de casa seva, per això animem a totes les persones que sí que la vegin, des del balcó o del terrat, que li facin una fotografia o un vídeo i ho comparteixin a xarxes per a que altres pratencs o pratenques puguin observar-la. 

Comparteix la Torre de l'Aigua amb les etiquetes #TotSortiraBe #AlPratEnsCuidem