En marxa la catorzena edició del Concurs d'Aparadorisme del Prat

Una ciutat moderna, innovadora i amb projecció ha de comptar amb un comerç modern, emprenedor i dinàmic. Aquesta és una aspiració compartida pel comerç local, l’ajuntament i, en definitiva, per tots i totes els/les ciutadans i ciutadanes del Prat.


El Consell Municipal de Comerç, on estan representades totes les associacions de comerciants, és l’espai de diàleg, de confluència d’interessos i de propostes pel comerç local de tots els que volem fer realitat l’eslògan “Ara més que mai, comerç local”.

PARTICIPA-HI!

El termini de presentació d‘INSCRIPCIONS s’obrirà el dia 24 de novembre i finalitzarà el dia 4 de desembre de 2020.

Obert a tots els establiments comercials que tinguin el domicili social, desenvolupin la seva activitat al Prat de Llobregat i que tinguin aparador directament a la façana, en planta baixa.

L'aparador haurà d'estar en exhibició del 5 de desembre al 6 de gener de 2021. O almenys, durant la campanya de nadal fins el 31 de desembre de 2020.

Els premis als millors aparadors seran els següents:

  • A l’aparador amb més qualitat artística: diploma i 200€ en targeta regal. Premi ofert per Prat Gran Comerç i val d’1 panera amb producte fresc i de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat.
  • A l’aparador més original: diploma i xec regal de 400€, en productes i serveis oferts per l’empresa Reclam Station.
  • A l'aparador amb millor composició amb criteris de sostenibilitat: diploma i 400€ en productes i seveis per Mail Boxes Etc Airport.
  • Premi especial del jurat: diploma i entrevista més una cunya publicitària en El Prat Ràdio per fer difusió i publi­citat del seu comerç.
  • Premi accèssit: a l’aparador amb més likes en el concurs d’aparadors en Instagram. Diploma i val d’1 panera amb producte fresc i de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat.

 

Consulta els detalls al documents relacionats.