Projecte "Comerç 21" per la millora i creixement del negoci

Comerç 21 és un projecte de suport per donar l’impuls que necessita el teu negoci.

Es posa en marxa la segona edició del projecte ‘Comerç 21’, que duu a terme la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona, conjuntament amb PIMEComerç, i amb el suport de l’Ajuntament de El Prat de Llobregat.

El programa està dirigit als comerços i serveis de la província de Barcelona amb objectiu de millorar  l’oferta comercial dels municipis de la demarcació de Barcelona a través del suport i impuls a un màxim de 50 micropimes amb capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci.

L’acció consisteix en el suport, assessorament i acompanyament personalitzat a les empreses seleccionades: diagnosi de l’empresa, disseny d’un pla d’accions, execució i acompanyament.

Per participar en aquest programa, l’empresa ha d’omplir un full de sol·licitud i presentar-ho per correu electrònic a l’adreça: info@comerc21.cat, o per correu postal al carrer Viladomat, 174. 08015 Barcelona. 

Per tal d’ampliar la informació i conèixer les característiques del programa, no dubteu en contactar amb el Centre de Promoció Econòmica (telèfon 93.478.68.78).

Per a més informació, consulteu el web del projecte: http://www.comerc21.cat/