Formació Online de Barcelona Activa per al comerç i la restauració

En col·laboració amb  Barcelona Activa posem a la teva disposició més de 50 cursos online , que t'ajudaran a potenciar el teu comerç. Aprèn com millorar la gestió incorporant processos de transformació digital. I fes servir eines digitals i estratègies comercials a Internet per donar-te a conèixer, incrementar les vendes i fidelitzar el teu públic. 

Consulta l'oferta formativa de Barcelona Activa aquí

Calendari d'accions formatives


Carregant cursos...

Carregant cursos...

*Si teniu interès en qualsevol d’aquests cursos, podeu inscriure-us trucant al telèfon 93 478 68 78, enviant un correu a comerc@elprat.cat o mitjançant la inscripció en línia. La inscripció online anirà estant disponible quant s'apropi la data del curs.

 

Inscripció online

17 i 19 de maig de 14.30 a 16.30 hores

L’evolució de les noves tecnologies permet que actualment molts tràmits empresarials puguin realitzar-se de forma telemàtica, utilitzant internet a través de certificats digitals. L’objectiu d’aquesta sessió consisteix a explicar les utilitats que té el certificat digital de la Generalitat de Catalunya idcat perquè les noves persones autònomes es beneficiïn del seu ús.

7 i 9 de juny de 14:30 a 16:30 hores

L’evolució de les noves tecnologies permet que actualment molts tràmits empresarials puguin realitzar-se de forma telemàtica, utilitzant internet a través de certificats digitals. L’objectiu d’aquesta sessió consisteix a explicar les utilitats que té el certificat digital de la Generalitat de Catalunya idcat perquè les noves persones
autònomes es beneficiïn del seu ús.

29 de juny de 9:30 a 13:30 hores

Per a convertir-se en una estratègia, qualsevol activitat ha de ser part d’un pla i un projecte que es converteixi en un pla d’acció. No importa si és en línia o offline. Requereix una visió del mercat que comprengui en quin lloc està situada l'empresa per a la qual es crearà l’estratègia..

28 de setembre i 1 i 6 d'octubre de 14:30 a 16:30 hores

Analitzar els canvis i les tendències que s'han consolidat durant la pandèmia perquè el comerç local pugui saber com adaptar els seus negocis a la nova situació. Treballarem perquè el comerç local sàpiga quins canvis són imprescindibles fer en el seus negocis i com abordar-los, tot veient exemples d'altres comerços locals que ja els han implementat i com els funcionen.

23, 25 i 30 de novembre de 14:30 a 16:30 hores

Es treballarà des de l'anàlisi de l'estratègia comercial i de comunicació particular de cada comerç local per a finalment usar l'aparador com un canal més de comunicació per a aconseguir els objectius de vendes i integrant la seva proposta juntament amb la resta de canals que cada comerç usi.

L'Ajuntament del Prat de Llobregat ofereix tallers, cursos i seminaris adreçats als comerciants de la ciutat amb l'objectiu de donar-li's eines que els ajudi a millorar la competitivitat del comerç local.

El cursos son subvencionats i no tenen cost per l'alumnat. Es desenvoluparan al migdia, especialment pensat perquè sigui compatible amb l’horari comercial.

A qui s'adreça?

A treballadors, treballadores i gerents del comerç local.

Com s'hi pot accedir?

Cal inscriure’s prèviament. Podeu fer-ho per correu electrònic comerc@elprat.cat, trucant al telèfon 93 478 68 78, a través de la seu electrònica o presencialment, al Servei de dinamització comercial del Centre de Promoció Econòmica.

On i quan s’imparteixen els cursos?

Per tal de fer-los compatibles amb l’horari comercial, es desenvolupen al migdia, al Centre de Promoció Econòmica.

Cost dels cursos

Gratuït.

*Aquests cursos estan subvencionat per la Diputació de Barcelona o per la Fundació Paco Puerto (CCOO).

Digiempren.Diba

La diputació de Barcelona ha creat una plataforma de formació gratuïta per a comerciants, artesans/es i creadors/es on es poden trobar cursos i miniguies. Només t’has de registrar i ja podràs accedir a tot el contingut.

https://digiempren.diba.cat/

Temes relacionats

Formació per a persones emprenedores

Oferta d’accions formatives per posar en marxa i consolidar un negoci.

Formació per a comerciants

Accions formatives per millorar la competitivitat del comerç local.

Formació contínua prioritàriament persones treballadores

Cursos de formació professional dirigits a treballadors i treballadores en actiu

Programes de suport i innovació per a l'empresa

Punt d'informació sobre serveis i recursos destinats a fomentar la consolidació empresa...

Servei de creació d'empreses

Conjunt de serveis d'acompanyament i suport a les persones que volen constituir una...

Sou comerciants?

Descobriu opcions per fer més competitiu el vostre negoci.

Voleu crear una empresa d'economia social ?

Serveis d'acompanyament per desenvolupar els vostres projectes d’economia social.

Segells de qualitat


Certificació ISO 9001