L’Àrea de Desenvolupament Econòmic ofereix una sèrie de cursos per ajudar a potenciar el comerç local amb l’objectiu que les persones participants puguin millorar la gestió incorporant processos de transformació digital i estratègies comercials per donar-se a conèixer, incrementar les vendes i fidelitzar el seu públic.

18 i 20 de març del 2024 de 14:30 a 16:00 hores

Curs sobre com posicionar el teu negoci a Internet per mitjà de les plataformes de geolocalització.

INSCRIPCIONS: comerc@elprat.cat 

Descarrega PDF (pdf - 281392 bytes)

8 i 10 d'abril de 2024 de 14:30 a 16:00 hores 

Curs per saber com fidelitzar la clientela per mitjà de les eines de missatgeria instantània. 

INSCRIPCIONS: comerc@elprat.cat

Descarrega PDF (pdf - 293741 bytes)

Eines digitals per a la venda online

Hem elaborat una Guia de Suport a l’Aprenentatge Digital per donar-vos eines pràctiques per iniciar la venda online. Aquesta guia respon a les necessitats actuals dels comerços, fonamentalment amb la lògica d’augmentar la seva competitivitat, incorporar la innovació en la seva gestió diària i potenciar l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Aquesta guia respon a les necessitats actuals dels comerços, fonamentalment amb la lògica d’augmentar la seva competitivitat, incorporar la innovació en la seva gestió diària i potenciar l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC)

Descarrega PDF (pdf - 3858317 bytes)

Formació Online de Barcelona Activa per al comerç i la restauració

En col·laboració amb Barcelona Activa posem a la teva disposició més de 50 cursos online, que t’ajudaran a potenciar el teu comerç. Aprèn com millorar la gestió incorporant processos de transformació digital i fes servir eines digitals i estratègies comercials a Internet per donar-te a conèixer, incrementar les vendes i fidelitzar el teu públic. 

Consulta l’oferta formativa de Barcelona Activa aquí

Digiempren.Diba

La diputació de Barcelona ha creat una plataforma de formació gratuïta per a comerciants, artesans/es i creadors/es on es poden trobar cursos i miniguies. Només t’has de registrar i ja podràs accedir a tot el contingut.

https://digiempren.diba.cat/

Temes relacionats

Segells de qualitat


Certificació ISO 9001