Què és Comerç de casa?

COMERÇ de CASA és una iniciativa de  dinamització comercial  per connectar l’oferta i la demanda, gratuïta per tots els comerços del Prat que poden adherir-se simplement mitjançant registre previ.

La idea és utilitzar el Sistema M7 www.appm7.com de Seguretat Ciutadana, que ja té un nombre molt elevats d’usuaris, més de 100.000 en un entorn molt segur, per posar-la al servei tant dels comerciants, emprenedors com dels ciutadans i ciutadanes del Prat.

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament del Prat de Llobregat vol donar resposta a les demandes del comerç local, i posa a l’abast de tot els comerciants, de manera gratuïta, una plataforma per a que els comerciants i/o emprenedors, que prèviament han d'estar registrats com a comerços o persona jurídica en l'aplicació app de Seguretat Ciutadana-El Prat , puguin donar d'alta el seu comerç en la plataforma. 

 

 

Com s'hi poden donar d'alta els establiments?

Per donar d’alta el teu comerç has d’estar registrat correctament a l’App de Seguretat com a comerç  o com persona jurídica. El registre és fonamental per a evitar que la informació que es comuniqui a la ciutadania sigui fraudulenta.  

Pots trobar l'aplicació de Seguretat Ciutadana  a Google Play o Apple Store.

El correu electrònic amb el qual donis d’alta el teu comerç ha de ser el mateix que has registrat a l’App de Seguretat Ciutadana com a comerç o persona jurídica, per tal de verificar les dades.

Si ja tens el teu comerç registrat correctament, pots accedir a la plataforma i donar d’alta el teu comerç amb les següents dades:

  • Nom del teu comerç o activitat
  • Persona de contacte
  • Telèfons pel qual vols que es realitzi el contacte
  • Localització
  • Productes de venda al teu comerç
  • Correu electrònic (ha de ser el mateix que s’ha registrat en l’app de seguretat ciutadana)
  • Web

Un cop s'hagin verificat les dades del vostre establiment,  es publicaran a l'app.

Els ciutadans podran accedir a aquesta informació a través de l’aplicació, i a través de l’enllaç que enviarem quan fem difusió per arribar a més consumidors potencials. Si vols consultar com es mostrarà tel teu comerç, entra al llistat comerços de proximitat de l'app.

En cas de tenir algun dubte podeu enviar un email a: info@m7citizensecurity.com

Té algun cost per l'establiment?

Aquest servei és gratuït