Compartir

Festa de la dansa 2021

Videoclip

Direcció: Susana Vilchez

Rodatge: 2021

Estrena: 2021

Tipologia: Videoclip

Duració: 15:35

Localitzacions del Prat: Mirador d'avions, bancs, Skatepark, Jardins de la Pau, Els Carrabiners, Camí de la platja

Sinopsi: Aquest any 2021, a causa de la pandèmia, el festival de dansa "Festa de la Dansa 2021" s'ha convertit en un procés de treball que s'ha materialitzat en aquesta peça audiovisual que mostra una dansa col·lectiva amb tots els estils i identitats de la dansa a El Prat de Llobregat.
 

Direcció de fotografia: Vanessa Alami

Música original: Dario Díaz

Productora: Centre Cívic Jardins de la Pau i la Capsa

Més informació: El centre cultural Jardins de la Pau commemora el Dia Internacional de la Dansa des de 2006 amb un esdeveniment en el qual participen totes les persones de la nostra ciutat que volen expressar-se a través d'aquesta disciplina artística. L'objectiu principal és donar visibilitat a la dansa de la ciutat, implicant grups no professionals i entitats de dansa de la ciutat i portant aquest art d'actuació a noves audiències.
 
Amb la participació de: Associació Hip Hop Prat / Casa de Andalucía del Prat / Casa de Cádiz / Electrohope / Escola d’arts en viu / Escola de dansa Estudi 10 / Escuela de Flamenco del Prat MA / Eternal Dance District / Mcflyart /  RV Dance Company / SamiraPrat / Twilight / Yosaii.