Llavors, llavors

Festa Llavors, llavors

Media Root

Jornades festives de presentació i celebració del programa d'arts visuals arran de l'experiència Qué Bonito Amor

Propiciades pel projecte de mediació Qué Bonito Amor, tenen lloc cites a cegues en diferents indrets del Prat on ens coneixem persones connectades amb l'art i la creació, professionals de l'àmbit cultural i curioses en general. En aquests encontres, es comparteixen idees, interessos artístics, es discuteix sobre art i pràctiques artístiques, iniciatives culturals..., i es manifesten dubtes i inquietuds en espais íntims de trobada.

Anualment es comparteix part d'aquesta experiència en un dia de trobada, principalment a través de la visualització de com va afectant al programa d'arts aquesta manera d'entendre l'art, l'amor, la comunitat i la mediació. En aquestes trobades globals es fa visible la xarxa de persones que s'han anat connectant i es revitalitza la relació a través de la revisió crítica i propositiva de temes d'interès per a aquesta comunitat mitjançant intervencions artístiques, dinàmiques relacionals, presentació de les línies d'acció d'/Unzip i propostes de continuïtat dels projectes del programa d'arts visuals.

Més veus i més decisions compartides

Busquem formes de fer que ens portin a compartir de maneres insospitades, imaginar relacions i futurs possibles en un ecosistema artístic i cultural divers, transversal i comunitari on s'estableixin dinàmiques horitzontals i on qualsevol persona és un agent cultural amb capacitat d'accionar i millorar un context.

La creació també és buscar connexions, establir ponts entre persones, idees i llocs aparentment no connectades, crear un ecosistema de relacions on les pràctiques culturals siguin més sostenibles, permeables i pensades com un bé comú.

Publicacions

Línies d'acció clau per a la comunitat artística del Prat sorgides a la jornada de creació col·lectiva Llavors, llavors 2 del projecte de mediació Qué Bonito Amor.

Descarrega PDF (pdf - 5530708 bytes)

Unzip_portada_llavors_llavors

És l'amor transformació? Pot ser l'art una forma diferent d'amor?  Resultat de les trobades vinculades al Qué Bonito Amor han sorgit idees, propostes i projectes en relació al programa d’Arts Visuals que volem continuar discutint amb vosaltres.

Descarrega PDF (pdf - 4866337 bytes)

Vídeos

Llavors, llavors 2019 - Jornada de celebració i creació col·lectiva