Servei de bicicletes elèctriques compartides AMBici

AMbici

Ja està en funcionament en fase de prova pilot al Prat el nou servei metropolità de bicicleta compartida, ambici, similar al Bicing barceloní. En una quinzena de municipis, la ciutadania podrà desplaçar-se amb bicicletes elèctriques per un  abonament anual de 25 euros durant el primer any (podeu donar-vos d'alta aquí).

Aquest nou serveu es desplegarà en els propers mesos a tots els municipis on funcionarà. Al Prat, ja hi ha gairebé dos centenars de bicicletes, distribuïdes en catorze estacions: podreu agafar la bicicleta i moure-us per la ciutat, o bé pedalar fins a Cornellà, Sant Boi, etc., i deixar-la en el punt del servei Ambici que desitgeu.

Les bicicletes són 100% elèctriques de darrere generació amb un sistema de geolocalització, modulables i vinculades al transport públic. La bicicleta té una pantalla integrada en la qual es podrà consultar el nivell de càrrega i activar el mode de motor elèctric. El preu d’aquest servei és de 25 € durant el primer any i una tarifa estipulada en funció del temps d’ús de la bicicleta.  A partir de l’any 2024, l’abonament tindrà un cost de 40 € l’any, amb els primers 30 minuts a un preu de 0,15 €. Després dels 30 minuts inicials, costarà 0,50 € cada 30 minuts.

Els usuaris que vulguin emprar la targeta física, la podran adquirir per un cost de 6 euros. En cas d’emprar el servei amb l’aplicació mòbil, serà gratuït.

Podreu trobar tota la informació, al web del servei.