Concurs de Cuina amb Carxofa Prat

Participa al Concurs de Cuina amb la teva millor recepta! L'única condició és que un dels ingredients sigui la Carxofa Prat.

OBJECTIU

 L'objectiu principal d'aquest concurs de cuina és difondre la Carxofa Prat a través de l'elaboració de plats i la seva posterior degustació pública.

PARTICIPANTS

 Podran participar totes les persones afeccionades a la cuina, sense importar l'edat, la professió, l'ofici o la nacionalitat. La participació pot ser a títol individual o representant a una associació, entitat, etc. En tractar-se d'un concurs de cuina amateur, queda expressament prohibida la participació de cuiners professionals.

 

 

INSCRIPCIONS

Les persones interessades en participar-hi s'hauran d'inscriure a La Porta del Delta (tel: 93 374 13 79 o al c/e: info@portadeldelta.cat ) o a l'entitat GATS a http://www.gats.cat/concurscuina/ ( C/ Riu Llobregat, 47 baixos, 93 379 56 37) del 26 de març al 11 d’abril de 2018. La inscripció haurà de fer constar nom, cognoms, adreça i telèfon mòbil i el nom i la categoria del plat que presentin al concurs.

 

 

ELABORACIÓ DELS PLATS

Els plats a confeccionar seran de lliure elecció de cada persona participant amb l'obligació de contenir com a únic o com a part dels seus ingredients Carxofa Prat.

Cada participant pot participar com a màxim amb 3 plats, que poden estar inclosos en la mateixa o en les diferents categories establertes.

PRESENTACIÓ DELS PLATS ELABORATS I LES RECEPTES

El plat ja elaborat cal presentar-ho el diumenge 15 d'abril de 2018, d'10.30 a 11.00 hores al Parc Fondo d'en Peixo, dins La Carxofada del Prat, on hi haurà un espai senyalitzat com a "Concurs de Cuina" amb les persones encarregades de l'organització del concurs. Passats deu minuts de l’horari fixat per la recepció dels plats no s’admetrà cap plat més. És important recordar que no s'admetrà cap plat que no s'hagi fet la inscripció prèviament a Porta del Delta o a  l'entitat GATS.

Juntament amb el plat cuinat s'ha de presentar un sobre que ha de portar el nom de la recepta i la categoria en la qual concursa el plat (primer plat, segon plat o postres). A l'interior del sobre hi ha d'haver la recepta (ingredients i elaboració) i les dades personals del participant.

L'organització del concurs disposarà els plats a les taules i identificarà el nom del plat amb un cartell. Hi haurà la possibilitat d'escalfar els plats.

 

JURAT

Hi haurà un jurat integrat per tres membres provinents de l'àmbit agrícola i del món de la gastronomia.

PREMIS

S'atorgarà un premi per categoria i, opcionalment, a criteri del jurat i de l'organització es podran donar tres accèssits.

 

  • CATEGORIA PRIMERS PLATS. El premi serà una cistella de producte fresc.
  • CATEGORIA SEGONS PLATS. El premi serà una cistella de producte fresc.
  • CATEGORIA POSTRES. El premi serà una cistella de producte fresc.

Totes les persones participants al concurs rebran com a obsequi un lot de 6 carxofes, una invitació del menú de la La Carxofada del Prat, un davantal exclusiu i un lot de productes gastronòmics.

Els premis i el lot regal per la participació que es donaran a totes les persones participants són a càrrec de l'Entitat GATS.

 

VEREDICTE I LLIURAMENT DE PREMIS

Veredicte. Es farà públic el mateix dia 15 d'abril de 2018, a les 13 hores al Parc Fondo d'en Peixo dins el marc de La Carxofada del Prat.

Lliurament de premis. L'acte de lliurament de premis serà a càrrec de l'alcalde del Prat de Llobregat, Sr. Lluís Tejedor (o una persona que el representi) i tindrà lloc el dia 15 d'abril de 2018, a les 13 hores al Parc Fondo d'en Peixo.

 

ALTRES CONDICIONS

  • Les reclamacions només podran ser formulades a l'organització durant l'acte públic del veredicte i seran resoltes pel jurat del concurs.
  • Pel sol fet de participar en aquest concurs, els participants es comprometen a no reivindicar els drets d'autor per a la reproducció de les seves receptes en catàlegs, dossiers, etc.
  • Els participants accepten les condicions d'aquestes bases i es comprometen a respectar-les.