Atletisme adaptat. Associació de temps de lleure Rubricatus.

Objectiu del projecte

El Centre Ocupacional el Corriol de la Fundació Rubricatus aposta per la integració d’aquelles persones que no puguin incorporar-se al sistema ordinari de treball ni a un Centre Especial de Treball perquè no disposen d’una capacitat productiva suficient per establir una relació laboral contractual.

L'Associació de Temps de Lleure Rubricatus és una entitat sense ànim de lucre del Prat que vetlla per oferir activitats de lleure als usuaris i usuàries del Centre Ocupacional el Corriol.

Una d'aquestes activitats és la de l'Atletisme adaptat. Un grup de nou persones entre noies i nois, entrenen tots els dijous no festius al CEM Sagnier entre les 17:30 a 19:00 hores.

Es disposa d’un MONITOR titulat que a banda dels entrenaments, els acompanya a tots els esdeveniments esportius que organitza la Federació ACELL, on tots i totes hi estan federats.

Entitat organitzadora

Associació de Temps de Lleure Rubricatus.

Tasca i dedicació de la persona voluntària

La tasca de les persones voluntàries serà de suport al monitor en totes les tasques esportives que organitzi  i també davant de qualsevol contingència que durant l’activitat es pogués produir, com ara acompanyar-los al serveis, de manera que no tingués que aturar-se l’entrenament.

A parlar amb la persona voluntària, també hi ha la possibilitat de poder-los acompanyar quan hi ha un esdeveniment al Prat o fora del Prat (sempre dintre del Territori de Catalunya).

El curs comença al setembre  i acaba a mitjans de juny. La dedicació serà els dijous per la tarda i algun cap de setmana.

A qui s’adreça?

A persones majors d'edat amb experiència amb col·lectius de persones amb DI o estudis socials i/o de psicologia i que els hi agradi l'esport.

És un projecte obert a la participació i col·laboració dels estudiants de secundària que vulguin fer voluntariat.

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600) o presencialment a l’equipament Cases d’en Puig.

També et pot interessar

Cursa Popular del Prat

Si no voleu córrer, també podeu participar en la cursa popular del Prat!

Voluntariat a la Triatló per equips del Prat

La temporada de triatlons està a apunt de començar i amb ella arriba una de les proves...

Vine a espigolar!

Col·labora espigolant contra el malbaratament alimentari.