Anglès a Jardins

El projecte Auxiliars de Conversa d’Anglès es desplega al Centre Cívic Jardins de la Pau des del 2019 amb diferents propostes adreçades a un públic familiar i adult amb la intenció de facilitar l'accés a la pràctica de la llengua anglesa a les persones del territori. Les accions del projecte promouen l’intercanvi lingüistic i cultural,  facilitant la relació entre les persones que participen i el treball en xarxa, tot reforçant el caràcter comunitari de l’aprenentatge i el vincle amb la ciutat. Les activitats d’anglès al Centre Cívic Jardins de la Pau es troben emmarcades en el projecte auxiliars de conversa del Programa IntersECCions.

 

Els dimecres a la tarda són en anglès a Jardins

A Jardins de la Pau, el nostre auxiliar de conversa, treballa amb dos grups diversos per practicar l'anglès de forma oral en infants i amb un grup adult.

English for kids! és l'activitat adreçada a infants 1r i 2n de primària, per practicar la llengua anglesa a través del joc i diferents reptes la lectura i les arts escèniques entre d’altres disciplines. Puntualment  aquesta activitat amb infants també acull els adults de referència per compartir una estona divertida parlant anglès en família. 

Let's talk in English! és l'activitat adreçada a persones de totes les edats que vulguin practicar la parla anglesa en un entorn agradable i informal a través diferents lectures, poesia, històries, guions de sèries i TV així com la cultura popular de diversos països de llengua anglesa de tot el món.

Per realitzar les activitats és necessari formalitzar la inscripció, ho podeu fer a través del següent enllaç o de forma presencial al Centre Cívic Jardins de la Pau.