Esteu aquí

Voluntaris i voluntàries pratenques expliquen les seves experiències de voluntariat

Es publicaran entrevistes quinzenals al web del projecte El voluntariat al Prat en primera persona

dimarts, 31 octubre, 2017 - 13:30

Avui es dóna el tret de sortida al projecte El voluntariat del Prat en primera persona, un nou espai web on les persones voluntàries que participen en algun dels projectes de voluntariat que proposen les entitats a la nostra ciutat expliquen la seva experiència d’una manera personal i propera.

L’objectiu d’aquest projecte és fer visible el treball que realitzen les persones voluntàries de la nostra ciutat i posar en valor la seva dedicació altruista per millorar la societat. Alhora també vol motivar a aquelles persones que volen participar en un voluntariat i que necessiten una mica més d’informació.

Entrevistes personals

Mitjançant una entrevista personal, els voluntaris i voluntàries donaran a conèixer a la ciutadania les experiències viscudes en la seva participació als projectes de voluntariat. També explicaran les motivacions que els van empènyer a participar en els diferents projectes, així com les seves sensacions.

Quinzenalment i amb diversitat d’àmbits

Les entrevistes volen reflectir l’ampli ventall de projectes de voluntariat existents a la ciutat, d’àmbits com el social, l’educatiu, el cultural, l’esportiu o el mediambiental, entre altres.

Les entrevistes es publicaran quinzenalment a la web d'El voluntariat al Prat en primera persona i també es difondran per diferents xarxes socials a través dels perfils del Prat Entitats.

Si voleu formar part del grup de persones voluntàries de la nostra ciutat, podeu adreçar-vos al Punt del Voluntariat, on us informaran i ajudaran a trobar el projecte que més s’adigui amb els vostres interessos.
 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 21 novembre, 2019 - 08:15

El nombre d’usuàries del SIAD es manté però rep un 60 % més d'atencions que fa 10 anys

Actualment, atén prop de 500 dones a l’any, a qui ofereix més de 1.600...

dijous, 21 novembre, 2019 - 08:15

Dilluns 25N, acte central del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones

Un dia abans es farà la 7a Marxa El Baix Llobregat contra la violència masclista

dimecres, 20 novembre, 2019 - 14:15

Més de 30 persones participen a la 2a trobada del cicle “Apropa’t i opina: espai de convivència”

La tinença responsable d’animals en va ser el tema central