Esteu aquí

Voluntaris i voluntàries pratenques expliquen les seves experiències de voluntariat

Es publicaran entrevistes quinzenals al web del projecte El voluntariat al Prat en primera persona

dimarts, 31 octubre, 2017 - 13:30

Avui es dóna el tret de sortida al projecte El voluntariat del Prat en primera persona, un nou espai web on les persones voluntàries que participen en algun dels projectes de voluntariat que proposen les entitats a la nostra ciutat expliquen la seva experiència d’una manera personal i propera.

L’objectiu d’aquest projecte és fer visible el treball que realitzen les persones voluntàries de la nostra ciutat i posar en valor la seva dedicació altruista per millorar la societat. Alhora també vol motivar a aquelles persones que volen participar en un voluntariat i que necessiten una mica més d’informació.

Entrevistes personals

Mitjançant una entrevista personal, els voluntaris i voluntàries donaran a conèixer a la ciutadania les experiències viscudes en la seva participació als projectes de voluntariat. També explicaran les motivacions que els van empènyer a participar en els diferents projectes, així com les seves sensacions.

Quinzenalment i amb diversitat d’àmbits

Les entrevistes volen reflectir l’ampli ventall de projectes de voluntariat existents a la ciutat, d’àmbits com el social, l’educatiu, el cultural, l’esportiu o el mediambiental, entre altres.

Les entrevistes es publicaran quinzenalment a la web d'El voluntariat al Prat en primera persona i també es difondran per diferents xarxes socials a través dels perfils del Prat Entitats.

Si voleu formar part del grup de persones voluntàries de la nostra ciutat, podeu adreçar-vos al Punt del Voluntariat, on us informaran i ajudaran a trobar el projecte que més s’adigui amb els vostres interessos.
 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 8 juliol, 2020 - 13:00

Activitats esportives a l'aire lliure per a la gent gran

Les activitats es fan cada dimecres del mes de juliol i són gratuïtes per...

dimecres, 8 juliol, 2020 - 09:30

32 professionals i voluntàries del programa Antenes reben formació per acompanyar el dol

L'objectiu és aprendre a detectar i a donar suport a les persones que han...
Oficina Integral d'Atenció Social 2

dimarts, 7 juliol, 2020 - 13:00

L’Oficina Integral d’Atenció Social del Prat, que va obrir a mitjans de maig per l’emergència de la Covid19, ha atès prop de 2.100 persones

L’Oficina Integral d’Atenció Social (OIAS) del Prat ja ha atès 2.090 persones...