Esteu aquí

Viu l’Òpera!, un cicle que vol apropar la cultura operística a tota la ciutadania

Al llarg del 2019, es projectaran 7 obres, totes elles gratuïtes, i comptaran amb una breu presentació introductòria prèvia

dijous, 14 març, 2019 - 15:00

Amb el cicle Viu l’Òpera! el Cèntric recupera la programació estable d’òpera a l’Auditori, complementant les propostes d’òpera a la fresca que durant els mesos d’estiu s’emeten a l’aire lliure.  El cicle s’ha iniciat aquest mes febrer i durarà fins el desembre d’aquest any.

Les projeccions tindran lloc a l’Auditori del Cèntric Espai Cultural a 18 h. A les 17.30 h es farà una petita introducció prèvia: l’òpera, l’autor, el context històric, etc.

La primera sessió d’aquest any va tenir lloc el passat 9 de febrer amb dues òperes curtes Cavallería Rusticana & Pagliacci, amb Jonash Kauffmann amb molt bona acollida. Les següents propostes són molt variades i han estat registrades a teatres tan reconeguts com  La Scalla de Milà, al Liceu de Barcelona, Teatre Real de Madrid i l’ Opernhaus Zürich, d’entre altres.

La propera cita serà  el 16 de març amb el títol  I due foscari de Giuseppe Verdi  des del Teatre Alla Scala de Milán enregistrada el març de 2016. Basada en l’obra de Lord Byron, ambientada a la Venecia del segle XV en un ambient obscur i de gran generositat melódica.  Aquesta òpera de tres actes està dirigida per Michele Mariotti i compta amb el Coro i Orquesta del Teatro alla Scala. El paper Francesco Foscari és interpretat en aquesta ocasió per Plácido Domingo, Jacopo Foscari és  Francesco Meli i Lucrezia Contarini Anna Pirozzi.

Les altres òperes previstes són La Flauta mágica de W.A Mozart, Tosca de Puccini, Carmen de Georges Bizet Lohengrin, de Richard Wagner, Norma, Vincenzo Bellini. 

Si voleu consultar tot el cicle ho podeu fer aquí.

Compartir

Noticies relacionades

la casa del vacío

divendres, 17 maig, 2019 - 08:00

Sessions escolars: una dieta sana de teatre, dansa, circ i música per fer-nos créixer

L'Artesà comença a caminar posant les escoles en les seves prioritats

dimecres, 15 maig, 2019 - 17:45

Els Malnascuts estrenen el resultat del seu procés de creació, PARK08820

Els Malnascuts és un laboratori de teatre per a joves entre 16 i 30 anys, professionals i no professionals. Va néixer...

dimecres, 15 maig, 2019 - 09:30

Diumenge al matí, afectacions al trànsit de la Cavalcada de Sant Isidre

Diumenge 19 de maig es farà la Cavalcada de Sant Isidre, amb la concentració d’uns 50 carros tirats per cavalls al carr...