Esteu aquí

Viu El Prat sense sortir de casa

Us proposem algunes activitats per seguir descobrint el territori mentre dura l’estat d’alerta pel COVID-19.

Cuina Carxofa Prat a casa

divendres, 20 març, 2020 - 09:45

Durant els dies de confinament l’activitat al carrer queda limitada als desplaçaments que són estricament necessaris, com ara per adquirir aliments i altres productes de primera necessitat, assistir persones en situació de dependència o acudir al centre de salut, entre d’altres. Així, ja no és possible visitar els Espais Naturals del Riu, que, a més, estan tancats al públic, i les visites guiades organitzades per descobrir el territori han quedat anul·lades fins a nou avís.

A Turisme i Territori volem ajudar-vos a passar aquests dies de la millor manera possible, per això us proposem algunes idees perquè seguiu gaudint del patrimoni natural i gastronòmic del Prat des de casa.

  • Ara és un bon moment per dedicar temps a cuinar plats saborosos i nutritius. A més, tenir una alimentació sana i equilibrada, en què no hi faltin les vitamines i minerals que aporten fruites i verdures, és vital per mantenir un bon estat de salut general. Us animem a provar de fer alguna d’aquestes receptes amb Carxofa Prat i pollastre Pota Blava.
  • L’entreteniment i la cultura també són les nostres grans aliades. Segur que trobeu alguna estona per mirar una pel·lícula o llegir. Des de les xarxes socials de Porta del Delta us anirem recomanant alguns títols relacionats amb el Prat, com ara films que s’hagin rodat a la ciutat o llibres que expliquin la nostra història.

Tens més idees? Explica’ns-les a través de les nostres xarxes mitjançant l’etiqueta #AlPratEnsCuidem i les compartirem!

No deixis de visitar la web elprat.cat/alpratenscuidem per tenir tota la informació actualitzada sobre la situació a la ciutat i les mesures preses per aturar el virus, així com de les iniciatives ciutadanes de suport mutu que es van creant.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 23 novembre, 2021 - 12:00

2 grups bombolla escolars confinats al Prat

A la ciutat no hi ha cap centre educatiu tancat

divendres, 15 octubre, 2021 - 08:15

L’Hospital de Bellvitge amplia l’horari de visites

Continua sense estar permesa la visita a pacients amb covid-19, amb algunes...
30è concurs fotogràfic Delta del Llobregat

dimecres, 13 octubre, 2021 - 11:45

Últimes setmanes per participar al 30è Concurs Delta del Llobregat

Es poden enviar fotografies fins al 31 d’octubre