Esteu aquí

Viu El Prat sense sortir de casa

Us proposem algunes activitats per seguir descobrint el territori mentre dura l’estat d’alerta pel COVID-19.

Cuina Carxofa Prat a casa

divendres, 20 març, 2020 - 09:45

Durant els dies de confinament l’activitat al carrer queda limitada als desplaçaments que són estricament necessaris, com ara per adquirir aliments i altres productes de primera necessitat, assistir persones en situació de dependència o acudir al centre de salut, entre d’altres. Així, ja no és possible visitar els Espais Naturals del Riu, que, a més, estan tancats al públic, i les visites guiades organitzades per descobrir el territori han quedat anul·lades fins a nou avís.

A Turisme i Territori volem ajudar-vos a passar aquests dies de la millor manera possible, per això us proposem algunes idees perquè seguiu gaudint del patrimoni natural i gastronòmic del Prat des de casa.

  • Ara és un bon moment per dedicar temps a cuinar plats saborosos i nutritius. A més, tenir una alimentació sana i equilibrada, en què no hi faltin les vitamines i minerals que aporten fruites i verdures, és vital per mantenir un bon estat de salut general. Us animem a provar de fer alguna d’aquestes receptes amb Carxofa Prat i pollastre Pota Blava.
  • L’entreteniment i la cultura també són les nostres grans aliades. Segur que trobeu alguna estona per mirar una pel·lícula o llegir. Des de les xarxes socials de Porta del Delta us anirem recomanant alguns títols relacionats amb el Prat, com ara films que s’hagin rodat a la ciutat o llibres que expliquin la nostra història.

Tens més idees? Explica’ns-les a través de les nostres xarxes mitjançant l’etiqueta #AlPratEnsCuidem i les compartirem!

No deixis de visitar la web elprat.cat/alpratenscuidem per tenir tota la informació actualitzada sobre la situació a la ciutat i les mesures preses per aturar el virus, així com de les iniciatives ciutadanes de suport mutu que es van creant.

Compartir

Noticies relacionades

Terrasses el Prat desconfinament coronavirus

diumenge, 24 maig, 2020 - 18:30

Les terrasses de bars i restaurants podran obrir a partir de dilluns sota algunes condicions

Es podran omplir fins al 50 % de l'aforament màxim i els grups que s'asseguin...
Vetlles enterraments cementiri el Prat

diumenge, 24 maig, 2020 - 18:30

Els cementiris i el tanatori del Prat obren a partir de la fase 1

Les vetlles podran acollir un màxim de 10 persones, i els enterraments, 15

dissabte, 23 maig, 2020 - 13:15

Diversos plafons ens conviden a gaudir i valorar el privilegiat territori del Prat

El context de desescalada, que permet fer sortides controlades, posa de...