Esteu aquí

Visites guiades a l'exposició "El Prat, una mirada arqueològica" ens permeten conèixer la història de la ciutat

A més de les visites guiades, s'han programat diferents activitats complementàries a l'exposició

divendres, 21 gener, 2022 - 12:00

El passat 20 de desembre es va inaugurar l’exposició “El Prat, una mirada arqueològica” amb una visita guiada  a càrrec de l’arqueòleg Jordi Gibert, comissari de l’exposició.

Amb aquesta exposició té la voluntat de trencar falsos mites com el que el Prat no té passat. Els darrers estudis arqueològics han tret a la llum restes del nostre passat amagat, fins ara al seu subsòl. L’exposició és el resultat de les darreres intervencions arqueològiques al nucli urbà del Prat.  A partir d'aquestes intervencions i les troballes que s’han fet, s'explica  la formació del delta, el primer poblament, la creació del nucli urbà i el conjunt parroquial.

Us deixem el reportatge de la inauguració i us convidem a visitar l’exposició i a participar en les activitats paral·leles.

Activitats entorn de l’exposició

S'han programat visites guiades a l’exposició els dijous  20 i 27 de gener i el 10 i 17 de febrer a les 19 h. Cal inscripció a través de patrimonicultural@elprat.cat o al telèfon 934782858.

També s’organitzarà un cicle de xerrades al voltant de la història del Prat. La primera d'aquestes xerrades La història d'un paisatge deltaic pratenc: l'aparcament de l'avinguda de la Verge de Montserrat, a càrrec de Santi Riera i Ramon Julià, tindrà lloc el pròxim 14 de febrer al Cèntric Espai Cultural. Properament, trobareu més informació de les properes sessions al web de Patrimoni cultural i a l’agenda cultural

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 26 maig, 2022 - 10:00

Comencen les inscripcions al Campus d'Arts en Viu per a joves

L'Escola d'Arts en Viu, L'Artesà i La Capsa ofereixen conjuntament aquesta...
centric_diàlegs_xesus fraga

dimecres, 25 maig, 2022 - 12:00

Finalitza el cicle Diàlegs del Cèntric

De febrer a maig, han passat pel Cèntric diferents veus dels àmbits del...

dimarts, 24 maig, 2022 - 17:00

Camins Orgànics: una mirada poètica de l'adolescència

El projecte Camins Orgànics posa el punt i final a un curs de treball amb una...