Esteu aquí

Visites guiades i noves activitats per conèixer la natura del Prat

El Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat organitza visites gratuïtes als Espais Naturals del Riu cada cap de setmana

Visita guiada a la pineda de Can Camins

divendres, 6 maig, 2022 - 13:00

Després d’uns mesos d’aturada, aquest mes de maig es reprenen les visites guiades als espais naturals del Prat de Llobregat. Cada cap de setmana aquest cicle de visites, organitzat pel Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat, oferirà una proposta per descobrir, amb l’acompanyament de guies experts i de manera gratuïta, alguns dels indrets més interessants del municipi.

Cada primer diumenge de mes els participants podran conèixer la pineda de Can Camins, un dels pocs boscos de Catalunya que reprodueix, amb un estat de conservació excepcionalment bo, el conjunt de comunitats vegetals propi de la rereduna mediterrània. A la visita guiada als Espais Naturals del Riu, el segon diumenge de cada mes, es farà un recorregut pel darrer tram i la desembocadura del Llobregat per descobrir una gran varietat d’ambients naturals, com prats humits pasturats per cavalls i estanys plens d’ànecs. Per últim, el tercer diumenge de cada mes, tindrà lloc un itinerari que, resseguint el canal de la Bunyola, arribarà als edificis de Carrabiners i Semàfor, dos punts històrics que serveixen de mirador de la fauna de l’entorn.

A banda, aquesta primavera, el Consorci també ha organitzat altres activitats lúdiques i educatives per a totes les edats per conèixer, d’una manera diferent, la natura del delta del Llobregat. El 20 de maig tindrà lloc, a Carrabiners i Semàfor, una sortida adreçada a aficionats a la fotografia per retratar la zona durant l’hora del crepuscle, i el dia 28 del mateix mes, una proposta per al públic familiar que, amb un expert entomòleg, podrà descobrir els insectes que habiten els Espais Naturals del Riu. Les dues activitats requereixen inscripció prèvia que es pot fer trucant al telèfon 934793201 o enviant un correu electrònic a administracio@consorcidelta.org.

Consulta tot el calendari de visites i activitats a l’agenda de Turisme.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 25 novembre, 2022 - 19:15

Porta del Delta convida a descobrir el Prat amb un nou vídeo promocional que posa en valor el turisme sostenible

La peça ja s’ha estrenat a les xarxes socials i es podrà veure també a l...

divendres, 25 novembre, 2022 - 19:00

El pollastre Pota Blava i la gastronomia local tornen a ser els protagonistes de la Fira Avícola Raça Prat

La 49a edició d’aquest emblemàtic esdeveniment tindrà lloc els dies 2, 3 i 4...

dimarts, 25 octubre, 2022 - 14:00

Arriba la segona Nit de Tapes al Mercat Municipal

Se celebrarà el pròxim dissabte 5 de novembre de 20.00 a 23.30