Esteu aquí

Visites guiades i noves activitats per conèixer la natura del Prat

El Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat organitza visites gratuïtes als Espais Naturals del Riu cada cap de setmana

Visita guiada a la pineda de Can Camins

divendres, 6 maig, 2022 - 13:00

Després d’uns mesos d’aturada, aquest mes de maig es reprenen les visites guiades als espais naturals del Prat de Llobregat. Cada cap de setmana aquest cicle de visites, organitzat pel Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat, oferirà una proposta per descobrir, amb l’acompanyament de guies experts i de manera gratuïta, alguns dels indrets més interessants del municipi.

Cada primer diumenge de mes els participants podran conèixer la pineda de Can Camins, un dels pocs boscos de Catalunya que reprodueix, amb un estat de conservació excepcionalment bo, el conjunt de comunitats vegetals propi de la rereduna mediterrània. A la visita guiada als Espais Naturals del Riu, el segon diumenge de cada mes, es farà un recorregut pel darrer tram i la desembocadura del Llobregat per descobrir una gran varietat d’ambients naturals, com prats humits pasturats per cavalls i estanys plens d’ànecs. Per últim, el tercer diumenge de cada mes, tindrà lloc un itinerari que, resseguint el canal de la Bunyola, arribarà als edificis de Carrabiners i Semàfor, dos punts històrics que serveixen de mirador de la fauna de l’entorn.

A banda, aquesta primavera, el Consorci també ha organitzat altres activitats lúdiques i educatives per a totes les edats per conèixer, d’una manera diferent, la natura del delta del Llobregat. El 20 de maig tindrà lloc, a Carrabiners i Semàfor, una sortida adreçada a aficionats a la fotografia per retratar la zona durant l’hora del crepuscle, i el dia 28 del mateix mes, una proposta per al públic familiar que, amb un expert entomòleg, podrà descobrir els insectes que habiten els Espais Naturals del Riu. Les dues activitats requereixen inscripció prèvia que es pot fer trucant al telèfon 934793201 o enviant un correu electrònic a administracio@consorcidelta.org.

Consulta tot el calendari de visites i activitats a l’agenda de Turisme.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 22 juny, 2022 - 11:45

A l’estiu, viu la natura al Prat!

El municipi ofereix un munt d’opcions per poder gaudir de la natura i...

dimecres, 18 maig, 2022 - 14:00

El Cafè L’Artesà rep el distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere

Amb aquesta ja són set les empreses i entitats turístiques del Prat...
Els assistents a la Jornada de Sostenibilitat Hotelera

dimarts, 17 maig, 2022 - 16:45

La Granja de La Ricarda acull una Jornada de Sostenibilitat Hotelera

L’acte es va celebrar el passat 28 d’abril i hi van assistir un centenar de...