Esteu aquí

Visita a Valls i calçotada, activitat destacada del Programa de Lleure per a la Gent Gran del febrer

També hi haurà el ball de carnestoltes i el cicle de passejades de la Diputació de Barcelona

dimecres, 5 febrer, 2020 - 10:45

El proper dimecres 19 de febrer, les persones participants del Programa de Lleure per a la Gent Gran del Prat visitaran Valls, on descobriran el patrimoni històric i monumental de la ciutat mitjançant un petit recorregut pel centre, on podran conèixer el nucli original de la vila, la seva herència arquitectònica i el seu patrimoni artístic. Un cop acabada la visita gaudiran d’una calçotada per dinar. Les entrades, amb un preu de 40 euros, es poden passar a recollir pel Punt de la Gent Gran (pl. Agricultura, 4) de 9 a 13 h.

Passejades de la Gent Gran

D'altra banda, el proper dimecres 12 de febrer continuarà el cicle de passejades de la Diputació de Barcelona per a la gent gran. Aquesta vegada, la localitat vallesana de la Llagosta en serà la protagonista. Les places són limitades i es poden formalitzar al Punt de la Gent Gran. El preu és de 5 euros.

Ball de Carnestoltes

Una altra activitat important del Programa de Lleure per a la Gent Gran serà el ball de Carnestoltes, que es durà a terme el dimarts 18 de febrer a les 16:30 h a l’equipament Delta del Llobregat. L’entrada és lliure i les persones assistents podran gaudir de ball amb orquestra en directe. 

Programa Municipal de Lleure per a la Gent Gran

El programa de lleure es dirigeix a tota la població gran del Prat de Llobregat i es reflecteix en tota una sèrie de propostes que abasten àmbits d’animació, participació i manteniment físic i psíquic. Els objectius bàsics són estimular i motivar la persona, mantenir-la en plena forma física i psíquica i ajudar-la a integrar-se en les activitats de la ciutat.

Per a més informació sobre les activitats del Programa Municipal de Lleure per a la Gent Gran us podeu adreçar personalment al Punt de la Gent Gran de les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4) de dilluns a divendres de 9 a 13 h o també trucant al telèfon 93 379 00 50 (extensió 5616).

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 2 març, 2021 - 09:30

Fort descens dels grups escolars confinats al Prat

A la ciutat no hi ha cap centre educatiu tancat

dilluns, 1 març, 2021 - 15:00

Comença la nova Sala Gran Virtual

La gent gran de la Sala Gran Virtual de la Palmira ha estat treballant durant...