Esteu aquí

Una pratenca seleccionada per a l’intercanvi juvenil “Urban Culture”

Un intercanvi internacional que s’està realitzant al Baix Llobregat i que tracta sobre la dansa urbana, el rap i els grafits

dimecres, 12 juliol, 2017 - 13:30

La pratenca Marta Romera ha estat seleccionada per participar en el projecte Urban Culture. Un intercanvi juvenil internacional que gira entorn a la cultura urbana. Ha començat aquesta setmana i es realitzarà fins al dia 18 de juliol a diferents municipis del Baix Llobregat.

En aquest intercanvi juvenil, 45 joves d’entre 18 i 30 anys d’arreu d’Europa conviuen durant una setmana realitzant diferents tipus d’activitats amb els objectius de conèixer la realitat dels i les joves d’altres països i de posar en comú els valors de la cultura urbana.

Marta Romera té 28 anys i és una apassionada del rap i dels grafits. Treballa d’orientadora laboral al Centre de Promoció Econòmica del Prat i aquest serà el seu primer contacte amb un projecte de mobilitat internacional. La pratenca serà la líder del grup del Baix Llobregat i per tant l’encarregada de posar en comú les idees i aportacions que sorgeixen d’ell.

Trencant estereotips

El projecte Urban Culture, que forma part del programa Erasmus +, vol posar de relleu els valors existents a la cultura urbana com són la solidaritat, la igualtat i la cooperació, trencant així els estereotips existents al seu voltant. Alhora també vol afavorir l’ús de l’espai públic promovent una cultura més accessible per a la ciutadania.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 23 novembre, 2020 - 13:30

Dimecres, diferents activitats per commemorar el Dia per a l’eliminació de la violència contra les Dones

A més, demà dimarts es realitzarà una taula rodona amb conegudes periodistes...

divendres, 20 novembre, 2020 - 16:30

Aquest divendres es commemora el Dia Internacional dels Drets dels Infants

Els propers mesos, el Prat engegarà un procés participatiu per convertir-se...