Esteu aquí

Una experiència 'Entre Bambolines' amb el dramaturg Albert Boronat

Una proposta dirigida a les companyies i grups teatrals locals, impulsada pel Centre Cívic Ribera Baixa i el Teatre L'Artesà

dimecres, 26 gener, 2022 - 12:00

Les companyies i grups de teatre en residència al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, també conegut com a projecte "Entre Bambolines", han participat en una proposta d'acompanyament i reflexió sobre la pràctica escènica, que ha tingut lloc al novembre, desembre i gener al Teatre L'Artesà i al Centre Cívic. El procés ha comptat amb tres sessions teòric-pràctiques amb el dramaturg i director d'escena Albert Boronat, qui també desenvolupa el paper de dramaturg al teatre L'Artesà, facilitant la connexió entre les propostes de la programació artística i la ciutadania.

Durant les tres sessions amb l'artista, les companyies han pogut treballar a partir dels seus materials artístics conceptes relacionats amb la direcció d'actors i actrius, l'espai escènic, la dramatúrgia i la posada en escena. Un aprenentatge col·lectiu que ha permès compartir preguntes i metodologies de treball amb una mirada cap a les seves futures creacions.

Entre Bambolines és un projecte de dinamització dels diferents grups i companyies teatrals en residència al Ribera, que es caracteritza per fomentar la participació i l'aprenentatge escènic de forma comunitària, i es concreta amb accions com la trobada anual al centre cívic, la promoció d'un espai d'atrezzo comunitari i la participació activa en esdeveniments del projecte, com ara l'Enribera't a la Fresca, el cicle En Femení, entre d'altres.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 28 setembre, 2022 - 11:00

Al Ribera 'Fem Tribu' amb un nou espai familiar de joc

Les famílies amb infants de 3 a 6 anys poden gaudir d'aquest espai, d'entrada...

dimecres, 28 setembre, 2022 - 10:45

Torna l'Octubre Ada Lovelace amb una programació molt espacial

Durant tot el mes, el Centre Cívic Palmira Domènech viatjarà a l’espai...
cèntric_diàlegs_2022_Rosa Ribas_Albert LLadó

dimecres, 28 setembre, 2022 - 10:00

Segona edició del cicle Diàlegs, centrada en la filosofia, l'activisme i la literatura

Aquest cicle de pensament contemporani torna al Cèntric a partir del mes d...