Entre Bambolines

El suport a la creació a les companyies en residència, tant les permanents com les puntuals, és un dels eixos vertebradors del projecte d'arts escèniques del centre cívic. D'aquesta manera, s'aconsegueix que les companyies tinguin un espai i un acompanyament en el procés creatiu i fins al moment de la presentació final.

L'Associació de Dones Progressistes Frida Kahlo va ser creada com a entitat l'any 1998. Els seus objectius comprenen la lluita contra la desigualtat de gènere i l'emancipació de la dona, així com la promoció de la seva participació activa en tots els àmbits de la societat. Entre les seves activitats compten amb el grup teatral Lokah's, que ofereix obres de tipus social dirigit al món de les dones.

L'associació d'Espectacle Teatre i Cinema apropa al jovent del Prat qualsevol activitat que necessiti una interpretació, des de teatre fins a cinema, passant per formats televisius, actes d'improvisació al carrer, representacions d'espectacles... Malgrat la joventut dels seus integrants, ja tenen una trajectòria i experiència àmplies sobre l’escenari.

Teatre de text i experimentació amb el clown en versió individual o grupal. El seu cap visible, en Isaac Patón, crea i posa en escena totes les obres que aquest actor ha produït fins el moment.

La Nòria és una asociació teatral que neix el 2017 amb l'intenció d'apropar les arts escèniques als joves mitjançant dinàmiques com jocs d’expressió corporal, improshow, jocs de concentració, creació de personatges...
 

Puja’t a la Noria!

Sant Jordi Teatre construeix històries amb un estil inimitable després de gairebé tres anys del seu naixement. Sàtira política, humor i reivindicació des del barri a l'escenari. 

Proscenio Teatro es va consolidar com a grup teatral el 2004 i s'ocupa de la investigació i difusió de les arts escèniques, molt especialment mitjançant la posada en escena. És sens dubte una de les companyies més actives a nivell local, i representa les seves obres més enllà del Prat.

Associació Dones Progressistes Frida Kahlo

C. de Dolores Ibárruri [Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa] 0045
Tel: 933741580 | Web | Mail | Facebook

Associació Extra-escola de Teatre i Cinema (ETC)

C. de Dolores Ibárruri [Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa] 0045
Web | Mail | Twitter | Facebook

Proscenio Teatro

C. de Dolores Ibárruri [Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa] 0045
Tel: 687482905 | Mail

Associació Juvenil La Noria Teatre

C. de Dolores Ibárruri [Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa] 0045
Tel: 611086341 | Web | Mail