Entre Bambolines

Entre Bambolines és un projecte de dinamització dels diferents grups i companyies teatrals en residència al Ribera, i d'altres de la ciutat, que es caracteritza per fomentar la participació i l'aprenentatge escènic de forma comunitària, i es concreta amb accions com la trobada anual al centre cívic, la promoció d'un espai d'atrezzo comunitari i la participació activa en esdeveniments del projecte, com ara l'Enribera't a la Fresca, el cicle En Femení, entre d'altres.

Les companyies i grups de teatre en residència al Ribera i a altres espais del territori participen en propostes d'acompanyament sobre la pràctica escènica, en un projecte en comú entre el centre cívic i el Teatre L’Artesà. Aquesta proposta busca donar suport als projectes de les companyies en la seva pràctica artística, per tal de donar resposta a algunes de les seves necessitats, i facilitar espais de descoberta que puguin enriquir els seus projectes creatius. 

Grups i companyies de teatre en residència al Ribera:

L'Associació de Dones Progressistes Frida Kahlo va ser creada com a entitat l'any 1998. Els seus objectius comprenen la lluita contra la desigualtat de gènere i l'emancipació de la dona, així com la promoció de la seva participació activa en tots els àmbits de la societat. Entre les seves activitats compten amb el grup teatral Lokah's, que ofereix obres de tipus social dirigit al món de les dones.

L'associació d'Espectacle Teatre i Cinema (ETC) apropa al jovent del Prat qualsevol activitat que necessiti una interpretació, des de teatre fins a cinema, passant per formats televisius, actes d'improvisació al carrer, representacions d'espectacles... Malgrat la joventut dels seus integrants, ja tenen una trajectòria i experiència àmplies sobre l’escenari.

Teatre de text i experimentació amb el clown en versió individual o grupal. El seu cap visible, en Isaac Patón, crea i posa en escena totes les obres que aquest actor ha produït fins el moment.

La Nòria Teatre és una asociació teatral que neix el 2017 amb l'intenció d'apropar les arts escèniques als joves mitjançant dinàmiques com jocs d’expressió corporal, improshow, jocs de concentració, creació de personatges... Puja't a La Nòria!

"Las Puro Teatro" neixen d'un grup que va començar al 2016 a fer tallers teatrals, al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa. A dia d'avui, fonamentalment fan teatre d'autor. I consideren que fan teatre pel plaer de fer teatre.

Acompanyaments artístics en col·laboració amb el Teatre L'Artesà:

Veure totes

dimecres, 21 juny, 2023 - 14:30

Una experiència "Entre Bambolines" amb la creadora i dramaturga Cris Celada

La proposta d'acompanyament a grups de teatre locals, l'impulsen el Centre...

dijous, 19 gener, 2023 - 12:00

Una experiència "Entre Bambolines" amb el dissenyador d’il·luminació i escenògraf Marc Salicrú

Una proposta dirigida a les companyies i grups teatrals locals, impulsada pel...

dimecres, 26 gener, 2022 - 12:00

Una experiència "Entre Bambolines" amb el dramaturg Albert Boronat

Una proposta dirigida a les companyies i grups teatrals locals, impulsada pel...