Entre Bambolines

El suport a la creació a les companyies en residència, tant les permanents com les puntuals, és un dels eixos vertebradors del projecte d'arts escèniques del centre cívic. D'aquesta manera, s'aconsegueix que les companyies tinguin un espai i un acompanyament en el procés creatiu i fins al moment de la presentació final.

L'Associació de Dones Progressistes Frida Kahlo va ser creada com a entitat l'any 1998. Els seus objectius comprenen la lluita contra la desigualtat de gènere i l'emancipació de la dona, així com la promoció de la seva participació activa en tots els àmbits de la societat. Entre les seves activitats compten amb el grup teatral Lokah's, que ofereix obres de tipus social dirigit al món de les dones.

L'associació d'Espectacle Teatre i Cinema (ETC) apropa al jovent del Prat qualsevol activitat que necessiti una interpretació, des de teatre fins a cinema, passant per formats televisius, actes d'improvisació al carrer, representacions d'espectacles... Malgrat la joventut dels seus integrants, ja tenen una trajectòria i experiència àmplies sobre l’escenari.

Teatre de text i experimentació amb el clown en versió individual o grupal. El seu cap visible, en Isaac Patón, crea i posa en escena totes les obres que aquest actor ha produït fins el moment.

La Nòria Teatre és una asociació teatral que neix el 2017 amb l'intenció d'apropar les arts escèniques als joves mitjançant dinàmiques com jocs d’expressió corporal, improshow, jocs de concentració, creació de personatges... Puja't a La Nòria!

Sant Jordi Teatre construeix històries amb un estil inimitable després de gairebé tres anys del seu naixement. Sàtira política, humor i reivindicació des del barri a l'escenari. 

"Las Puro Teatro" neixen d'un grup que va començar al 2016 a fer tallers teatrals, al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa. A dia d'avui, fonamentalment fan teatre d'autor. I consideren que fan teatre pel plaer de fer teatre.