Esteu aquí

Una entitat amb delegació al Prat rep el Premi Pere Casaldàliga

ACSUR-Las Segovias rep el guardó per la seva trajectòria durant 20 anys.

divendres, 21 abril, 2006 - 11:30

Dissabte 22 d'abril, a les 12 h, al Teatre Auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles (Bages), el premi Nobel de literatura, el portuguès José Saramago, lliura el Premi Pere Casaldàliga a la Solidaritat a l'associació ACSUR- Las Segovias, en el marc del Clam Festival  -Festival Internacional de Cinema Solidari de Navarcles 2006.

ACSUR - Las Segovias, que té una delegació al Prat i forma part de la Comissió el Prat Solidari (CEPS), porta actualment a terme més de 90 projectes de cooperació internacional, sensibilització i educació a Centreamèrica, Carib, Regió Andina, Palestina, Marroc, Sàhara Occidental i a l'Estat espanyol.

El Premi Pere Casaldàliga a la Solidaritat és un premi honorífic, que es concedeix anualment a l'entitat o persona que, per la seva obra o actitud, hagi contribuït a fer que la solidaritat entre els pobles o les persones sigui un fet i no tan sols un desig.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...