Esteu aquí

Una avaria a l'estació del Prat provoca greus retards a la circulació ferroviària

TEMES: Urbà

La incidència s'ha produït abans de les vuit del matí en la senyalització del Prat de Llobregat, deixant sense servei els semàfors que utilitzen els trens per entrar i sortir de l'estació. A primera hora del matí els retards que patien els usuaris de RENFE superaven els 40 minuts. La normalitat del servei s'ha restablert al migdia.

dilluns, 24 juliol, 2006 - 16:49

Els retards han afectat a les línies C-10, que connecta l'Estació de França amb l'aeroport i a la C2 que enllaça amb Vilanova i Sant Vicenç de Calders. Durant el temps que la circulació ferroviària ha estat aturada, els usuaris s'han queixat de la falta d'informació i dels retards constants i mal servei que RENFE ofereix en aquestes línies.

Precisament avui és el primer dia laborable que funciona la nova línia C10, que enllaça des del 22 de juliol Barcelona amb l'aeroport del Prat sense necessitat que els viatgers facin transbord a l'estació de la nostra ciutat. Molts usuaris que havien d'agafar avions durant el matí s'han vist afectats pels retards i han perdut els seus vols, sense que la companyia ferroviària els hagi ofert un servei alternatiu per arribar a temps a l'aeroport.

Diverses entitats i associacions posen a disposició dels usuaris serveis per recollir les seves queixes. És el cas de la Confederació d'associacions de Veïns de Catalunya, que centralitza les demandes per després enviar-les a les administracions, el Síndic de Greuges i les empreses. Per posar-se en contacte es pot consultar el web d'aquesta entitat, que és www.confavc.org des d'on es faciliten els documents necessaris per presentar la seva queixa. També l'Associació per a la Promoció del Transport Públic convida els usuaris a omplir un formulari amb les seves observacions. És a l'adreça d'Internet: www.laptp.org. Els resultats es traslladaran a les administracions i a RENFE al mes de setembre.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 17 febrer, 2020 - 12:15

El professorat del Prat es forma per treballar projectes de sostenibilitat i medi ambient

L’objectiu és crear projectes participatius que impliquin a la comunitat...
botoa_app_amb tu un prat millor.png

divendres, 14 febrer, 2020 - 09:15

L'app "Amb tu, un Prat millor" permet resoldre 1.500 incidències l'any 2019

El nombre d'avisos creix gairebé un 50 % respecte de l'any anterior

divendres, 14 febrer, 2020 - 09:00

Tancat temporalment l'accés a la platja naturista per inestabilitat de l'escullera

L'Ajuntament del Prat ha tancat temporalment l’accés a la platja naturista perquè la inestabilitat de l’...