Esteu aquí

Un taller de cuina de temporada, activitat destacada del Programa de Lleure de la Gent Gran al març

També hi haurà una projecció d’una pel·lícula per commemorar el Dia Internacional de les Dones

dijous, 27 febrer, 2020 - 13:45

El proper dijous 19 de març les 10:30 h es durà a terme al Centre Cívic Palmira Domènech, amb la ajuda d’una cuinera professional, el taller de cuina de temporada. Amb aquesta activitat la gent gran que s'hi apunti aprendrà a cuinar un plat saludable i de temporada amb un producte típic del Prat, la carxofa. 

Aquesta activitat s’emmarca dins del programa municipal de lleure de la Gent Gran, en col·laboració amb el Programa de Persones amb Diversitat Funcional de l’Ajuntament i La Fundació Rubricatus. Les inscripcions, que són gratuïtes, es formalitzen al Punt de la Gent Gran.

Cinema per commemorar el Dia de les Dones

D'altra banda, el proper diumenge 8 de març al Casal Municipal El Remolar a les 17 h, la gent gran del Prat podrà gaudir de la pel·lícula “Figuras ocultas”, una projecció que s’emmarca dins del programa d’activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones. L’entrada és gratuïta però les places són limitades (es poden recollir al Punt de la Gent Gran).

Passejades de la Gent Gran

Finalment, el proper dimecres 11 de març continuarà el cicle de passejades de la Diputació de Barcelona per a la gent gran. Aquesta vegada la població de la Roca del Vallès serà la protagonista i, a més a més, l’activitat inclourà un taller de marxa nòrdica, un tipus de passejada que incorpora bastons a la forma natural de caminar per aconseguir impuls. Les places són limitades i es poden formalitzar al Punt de la Gent Gran. El preu és de 5 euros.

Programa Municipal de Lleure de la Gent Gran

El programa de lleure es dirigeix a tota la població gran del Prat de Llobregat i es reflecteix en tota una sèrie de propostes que abasten àmbits d’animació, participació i manteniment físic i psíquic. Els objectius bàsics són estimular i motivar la persona, mantenir-la en plena forma física i psíquica i ajudar-la a integrar-se en les activitats de la ciutat.

Per a més informació sobre les activitats del Programa Municipal de Lleure de la Gent Gran us podeu adreçar personalment al Punt de la Gent Gran de les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4) de dilluns a divendres de 9 a 13 h o també trucant al telèfon 93 379 00 50 (extensió 5616).
 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 2 març, 2021 - 09:30

Fort descens dels grups escolars confinats al Prat

A la ciutat no hi ha cap centre educatiu tancat

dilluns, 1 març, 2021 - 15:00

Comença la nova Sala Gran Virtual

La gent gran de la Sala Gran Virtual de la Palmira ha estat treballant durant...