Esteu aquí

Un Nadal ple d’entreteniment familiar

Contes, música i cinema

Un Nadal ple d'il·lusió

dimarts, 22 desembre, 2020 - 15:15

El Cèntric ha preparat un munt d’activitats per aquest Nadal. Els diferents serveis de l’equipament us proposen gaudir de diferents propostes en família aquestes festes.

Moments màgics de fantasia i il·lusió

La biblioteca recupera la seva activitat estrella amb L’hora del conte i presenta una marató de cinc sessions. Totes les activitats es realitzaran a l’Auditori del Cèntric.

Dimecres 23 sessió doble de matí i tarda (12h i 18h), on podreu escoltar com el conta contes Santi Rovira ens explica històries de Gianni Rodari i els seus malabars amb les lletres i el llenguatge.

Dilluns 28 tornem a gaudir de sessió doble (12h i 18h), per veure com l’artista Montse Dulcet s’acosta a la imaginació dels més petits amb les seves històries.

Dimarts 29 a la tarda (18h) espectacle musical amb Samfaina de colors, on es farà una passejada pel calendari a través del llibre de poemes de Miquel Martí i Pol Per molts anys!, on el poeta dedica una poesia a cada mes de l'any.

Recordeu que a la Biblioteca teniu tot un ventall de contes tradicionals relacionats amb les festes de Nadal i també una acurada selecció de recursos literaris per a infants, famílies i mestres.

Cine club familiar

El cine club se suma a aquest Nadal tan especial i el 30 de desembre serà pel públic familiar, amb  la pel·lícula  Granjaguedon del xai Shaun, que es projectarà al cine Capri en dues sessions, a les 12:00 h i a les 17.00 h.

 

Tots els espectacles es realitzen amb les corresponents mesures de seguretat i de prevenció. Totes les propostes són gratuïtes i amb aforament limitat. Per assistir cal adquirir entrada prèvia, només en línia, a elprat.koobin.cat.

Bones festes i a gaudir de la cultura!

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 2 desembre, 2021 - 16:00

Converses literàries engega el curs amb contes dins i fora de les aules

Es reprenen les activitats familiars En el marc del projecte Converses literàries del programa Interseccions, di...

dijous, 2 desembre, 2021 - 15:30

La cafeteria del Ribera s'inaugura al desembre a càrrec de la Fundació Rubricatus

Convidem al veïnat a fer propostes per trobar el millor nom pel projecte

dilluns, 29 novembre, 2021 - 10:00

Els English workshops, un canvi de mirada cap a l’anglès

Ja estan obertes les inscripcions del 2n trimestre