Esteu aquí

Un grup de gent gran, a punt d'acabar el pessebre de la pl. de la Vila

S'inaugurarà el dijous 15 de desembre

Gent gran que elabora el pessebre de la pl. de la Vila

El grup de gent gran que elabora el pessebre ha rebut una visita de l'alcalde, Lluís Tejedor.

dilluns, 5 desembre, 2016 - 13:30

El proper dijous 15 de desembre s’inaugurarà el tradicional Pessebre del Prat, a la plaça de la Vila. Des de l’any 2001, un grup d'una trentena de dones i homes grans de la ciutat són els encarregats de dissenyar i elaborar els diferents elements del pessebre. Des del mes d’octubre treballen de forma voluntària per construir les diferents peces del pessebre que els dies de Nadal farà gaudir petits i grans.

Any rere any, aquest grup de persones voluntàries ens sorprèn amb la temàtica del Pessebre, que s’escull de forma participada entre tots i totes: pessebres clàssics, modernistes, de muntanya, dalinians, sobre el desert... No us perdeu el d’enguany, de ben segur que us sorprendrà.  

En el marc de la inauguració, el grup de dones del taller del pessebre vendrà un seguit de productes nadalencs i pastissos, per col·laborar amb una ONG local. I, a més, alumnat de l’Escola Municipal de Música del Prat interpretarà diverses nadales.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 10 maig, 2021 - 11:45

Comencen les activitats per commemorar el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones

Es realitzaran una desena d’activitats en format virtual i presencial

divendres, 7 maig, 2021 - 11:30

El Prat commemora el Dia Internacional contra la LTGBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar...