Esteu aquí

Un grup de gent gran, a punt d'acabar el pessebre de la pl. de la Vila

S'inaugurarà el dijous 15 de desembre

Gent gran que elabora el pessebre de la pl. de la Vila

El grup de gent gran que elabora el pessebre ha rebut una visita de l'alcalde, Lluís Tejedor.

dilluns, 5 desembre, 2016 - 13:30

El proper dijous 15 de desembre s’inaugurarà el tradicional Pessebre del Prat, a la plaça de la Vila. Des de l’any 2001, un grup d'una trentena de dones i homes grans de la ciutat són els encarregats de dissenyar i elaborar els diferents elements del pessebre. Des del mes d’octubre treballen de forma voluntària per construir les diferents peces del pessebre que els dies de Nadal farà gaudir petits i grans.

Any rere any, aquest grup de persones voluntàries ens sorprèn amb la temàtica del Pessebre, que s’escull de forma participada entre tots i totes: pessebres clàssics, modernistes, de muntanya, dalinians, sobre el desert... No us perdeu el d’enguany, de ben segur que us sorprendrà.  

En el marc de la inauguració, el grup de dones del taller del pessebre vendrà un seguit de productes nadalencs i pastissos, per col·laborar amb una ONG local. I, a més, alumnat de l’Escola Municipal de Música del Prat interpretarà diverses nadales.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 febrer, 2020 - 08:15

La Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional, el 27 de febrer

S'adreça a tot l'alumnat de 2n de batxillerat de la ciutat

dijous, 20 febrer, 2020 - 13:30

L'emergència climàtica és el tema central del Carnaval de Sant Cosme

La rua del barri es fa divendres al matí

dimecres, 19 febrer, 2020 - 11:15

Racó tecnològic / Connecta Jove a Jardins de la Pau

Activitat que forma part del projecte comú #Jardigital. El racó tecnològic és espai d'aprenentatge, descoberta i pràctica sobre les noves tecnologies. Aquest espai es dinamitza des de la dinamització de gent gran del Centre Cívic, així com amb la col·laboració dels voluntaris del Programa de Gent Gran. A l'inici del 2020, aquesta activitat ha estat substituida temporalment per la participació del Centre Cívic ...