Esteu aquí

Un grup de dones forma el nou espai de cuina comunitària de la Palmira

El passat dimarts 22 de març es va iniciar "Cuinem juntes?", una proposta de cuina comunitària amb una molt bona acollida per part de les participants.

dimarts, 5 abril, 2022 - 17:30

Les tardes dels dimarts de 18.30 a 20 h la cuina de la Palmira acull un nou grup de dones al taller "Cuinem juntes?", un espai de trobada que convida a aquestes dones a reflexionar a través de la cuina sobre el seu rol en l'alimentació al llarg de la història i quines implicacions tenen actualment. 

Des de la Palmira s'ha volgut posar una mirada de gènere al món de la cuina i la gastronomia amb la idea de formar un grup de relacions, coneixença i debat, més que un taller de cuina a l'ús. 

 

 

Receptes que parteixen de records

Acompanyades de la Tali Romero i per mitjà d'un exercici de memòria, han creat una llista de receptes que cadascuna de les dones ensenyarà a la resta del grup. Així doncs, aprendran a fer receptes que formen part de la seva vida mentre xerren i comparteixen experiències gastronòmiques relacionades amb aquestes vivències.

"Cuinem juntes?" és un grup obert a totes aquelles dones interessades en la gastronomia, la mirada de gènere i la cuina conjunta. Per conèixer més propostes de la cuina de la Palmira pots fer clic en aquest enllaç

Si esteu interessades a participar en alguna de les propostes, us podeu posar en contacte amb el centre a través del correu ccpalmiradomenech@elprat.cat o al telèfon 934794535

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 1 juliol, 2022 - 12:15

La 46a Exposició Col·lectiva d’Artistes del Prat escalfa motors!

Inscripcions a partir de l’1 de juliol i amb un nou sistema

divendres, 1 juliol, 2022 - 10:30

Èxit de participació en el primer curs dels Itineraris de Coneixement de la Ciutat

Aquest curs 2021-22, la cultura popular i tradicional i la història i...
Pineda Parc Nou

dijous, 30 juny, 2022 - 14:30

El Prat habilita 14 refugis climàtics per protegir-se de la calor

S’adequaran com refugis climàtics, amb temperatura ambient i entorn...