Esteu aquí

Un any de pandèmia a través de les creacions manuals a l'exposició col·lectiva "Fet a Mà, Fet a Casa"

L'exposició creada a partir d'històries i manualitats de veïnes del territori es podrà visitar al Ribera del 15 de març al 30 d'abril

dijous, 18 març, 2021 - 12:00

"Fet a Mà, Fet a Casa" obre les seves portes 365 dies després que es decretés el confinament amb motiu de la covid-19. Aquesta exposició col·laborativa mostra les creacions de veïnes del territori que han trobat en les manualitats el seu espai de motivació i de creativitat durant aquest any de pandèmia. Expliquem a través de les històries individuals de les participants, un relat comú on es dóna valor als moments quotidians i es reflexiona sobre el que ha suposat aquest darrer any en les nostres vides.

Part de la comunitat DIY del Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa ha trobat en els treballs manuals una manera d'expressar allò que han après durant aquest període de restriccions socials motivades per la pandèmia. Aquesta exposició busca el retrobament amb un espai que coneixeu prou: una casa! Com que tots els relats i creacions que en formen part tenen en comú que han esdevingut a les llars, hem recreat un saló ben acollidor a La Tafanera del Ribera, el nostre espai expositiu i de suport a la creació.

Volem agrair la participació de l’Alejandra Pereira, la Carmen Fabró, la Carmen Rodríguez, la Consol Bas, la Cristina Rentero, la Dovi Fernández, l’Esther Viladecàs, l’Evelyn Mundo, en Jordi Salas, la Maite Gómez, la Merche Rodríguez, la Nuria Hernández, la Paqui Ramos i la Vianka Amezquita. Per conèixer millor les històries de les protagonistes de "Fet a Mà, Fet a Casa", podeu veure i llegir les entrevistes que es van fer per preparar l'exposició aquí.

L'exposició ja es pot visitar respectant les mesures sanitàries establertes i els límits d'aforament, i estarà al Centre Cívic fins al divendres 30 d'abril, en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 16 a 20.30 h.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 9 desembre, 2022 - 14:00

Una setmana per a la indisciplina

El festival Indisciplinats brota la ciutat de males herbes

dilluns, 5 desembre, 2022 - 10:00

El Prat ocult estrena nova web elprat.cat/elpratocult

Posem a l’abast d’un clic la història del Prat d’una manera lúdica i divertida

divendres, 2 desembre, 2022 - 13:45

Finalitza l’exposició “Encreuaments. L’evolució demogràfica del Prat”

Més 3000 persones han visitat l’exposició que analitza l’evolució demogràfica...