Esteu aquí

Un any de creacions manuals a la mostra col·lectiva "Fet a Mà, fet al Ribera"

L'exposició creada a partir de les manualitats de les entitats, grups de pràctica i participants dels tallers es podrà visitar al Ribera del 16 de juny al 22 de juliol

dijous, 16 juny, 2022 - 12:00

Aviat farà un any que vam recuperar la presencialitat completa als equipaments culturals, i, per commemorar aquest fet, a partir del dijous 16 de juny i fins al 22 de juliol, La Tafanera del Ribera acollirà l’exposició “Fet a mà, fet al Ribera”, una exposició col·lectiva que dona continuïtat a "Fet a mà, fet a casa", presentada al març i abril de 2021. Aquesta exposició mostrava els treballs artesanals que el veïnat va fer durant els mesos de confinament, i "Fet a mà, fet al Ribera" recull les creacions dels grups que participen de l'Espai Fet a Mà,  i dels grups d'aprenentatge i dels espais de pràctica que han anat sorgint a partir dels cursos i tallers d'artesania i manualitats que s'ofereixen al centre. 

En els darrers mesos, s’han anat formant i consolidant al centre diferents grups de trobada i de pràctica de tècniques manuals,  són espais de trobada on poder intercanviar sabers i dubtes sobre una tècnica en comú, de manera autogestionada per les mateixes participants. En total, ara mateix hi ha en actiu quatre grups de trobada oberts per tothom que s'hi vulgui sumar: de ganxet, de bijuteria, de patchwork i de  màquina de cosir. Només cal tenir coneixements bàsics de la tècnica en qüestió, i ganes d'intercanviar i compartir coneixements en bona companyia.

Us convidem a visitar aquesta exposició col·laborativa, i volem agrair la seva participació a la Ángela, l'Àngels, l’Araceli, l'Azucena, la Carme, la Carmen, la Catalina, la Cristina, la Dolores, l'Eugenia, l'Ignasi, la Isabel, la Lola, la Manuela, la Mari Carmen, la Maribel, la Merche, la Mireia, la Paquita, la Pilar, la Rocío, la Rosa, la Toñi, l'AFA Ramon Llull, el grup “Al Prat no estic sol/a” i les Romi Sastipen, perquè sense les seves obres, aquesta exposició no hauria estat possible.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 4 agost, 2022 - 10:00

L'Illa de la lectura: 25 nenes i nens compartint aventures i complicitats

La Sala Infantil de la Biblioteca Antonio Martín forma infants lectors amb...
Casal d'estiu de natació a la piscina del CEM Fondo d'en Peixo

dilluns, 1 agost, 2022 - 10:45

Uns 3.600 infants i joves han participat als casals i activitats d’estiu al Prat durant el mes de juliol

Durant tot l’agost, es continuaran fent casals i campus nàutics (per aprendre...
Festa_Major

divendres, 29 juliol, 2022 - 10:45

Ens preparem per a la Festa Major 2022!

Al setembre ens espera una Festa Major amb un dia més i que es desenvoluparà...