Esteu aquí

Últimes setmanes per participar al 30è Concurs Delta del Llobregat

Es poden enviar fotografies fins al 31 d’octubre

30è concurs fotogràfic Delta del Llobregat

dimecres, 13 octubre, 2021 - 11:45

Les persones aficionades a la fotografia de natura que vulguin presentar les seves obres a l’edició d’enguany del Concurs de Fotografia Delta del Llobregat tenen temps per fer-ho fins el dia 31 d’octubre. La participació al certamen, organitzat per l'Agrupació Fotogràfica Prat, és gratuïta i oberta a tothom. Les fotografies hauran de retratar algun aspecte o motiu relacionat amb la natura dels espais naturals del delta del Llobregat; en concret, les 4 categories convocades són: Paisatgisme, Caça fotogràfica (animals salvatges en llibertat), Macrofotografia o fotografia d'aproximació (primers plans de flors, plantes, insectes...) i Instagram (imatges que s’emmarquin dins la temàtica general i es comparteixin en aquesta xarxa social).

L’objectiu d’aquest concurs, que ja va per la 30a edició, és afavorir el reconeixement dels valors naturals d’aquest territori capturant la bellesa dels seus singulars paisatges i la seva rica biodiversitat.

El veredicte del jurat es farà públic el 20 de novembre, a les 11 h, al Centre Cívic Jardins de la Pau, i l’acte de lliurament de premis se celebrarà el 10 de desembre, a les 20 h, al Cèntric Espai Cultural. Totes dues sessions seran obertes al públic. A partir de llavors i fins al 8 de gener de 2022, tant les fotografies premiades com les finalistes es podran veure en una exposició al vestíbul de la Biblioteca Antonio Martín, ubicada al Cèntric Espai Cultural. Les obre premiades també es publicaran a la web de l’Agrupació Fotogràfica del Prat i de l’Ajuntament.

Podeu consultar les bases completes del concurs aquí.

Compartir

Noticies relacionades

Tall camí Marina

divendres, 24 setembre, 2021 - 08:15

Tall al camí de la Marina

Es tracta d’un dels accessos més habituals per arribar als Espais Naturals...
Avió Monocoque, al Centre Cultural Aeronàutic

dimecres, 22 setembre, 2021 - 13:30

Reobre al públic l’exposició ‘100 anys d’aviació’ al Centre Cultural Aeronàutic del Prat

Es pot visitar cada dissabte i diumenge a partir d’aquest mes de setembre
Jugatecambiental

dimecres, 22 setembre, 2021 - 13:15

Arriba una nova temporada de la Jugatecambiental

L’AMB ofereix activitats de descoberta als parcs de la ciutat