Esteu aquí

Última trobada del curs del Plenari d’AMPA del Prat

Fotografia de la darrera trobada del curs del Plenari d'AMPA del Prat

dimarts, 11 juliol, 2017 - 16:00

Ahir, les AMPA del Prat van realitzar la darrera trobada del curs al Plenari d’AMPA. Un espai de coordinació entre les AMPA dels diferents centres educatius del Prat i el Departament d’Educació de l’Ajuntament per compartir l’actualitat educativa a la ciutat, i conèixer i coordinar els projectes duts a terme.

Al plenari es van tractar temes com el procés sobre els pressupostos participatius, les novetats del procés de preinscripció o les obres de manteniment i millora que es realitzaran durant l’estiu a les escoles de la ciutat.

Aquest espai de participació facilita el coneixement i debat sobre propostes i projectes realitzats així com consensuar activitats necessàries per millorar la tasca de les AMPA de la ciutat; com a exemple, en aquesta trobada les AMPA van acordar definir un espai d’intercanvi sobre aspectes del funcionament del projecte SORELL, de reutilització de llibres.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 maig, 2019 - 12:15

Campanya informativa a comerços sobre els drets de les persones consumidores

Publicitat de preus, horari, factura, fulls oficials de reclamació i cartell...

dimecres, 22 maig, 2019 - 12:15

Unes 700 persones participen al XII Festival de Sopes del Món

Diumenge passat es va celebrar al barri de Sant Cosme la XII edició del Festival de Sopes del Món, organitzat per GATS i on es va repartir...

dimecres, 22 maig, 2019 - 10:45

Tres escoles del Prat van construint el projecte de camins escolars

Es presenta el projecte pilot a les comunitats de les escoles Pepa Colomer,...