Esteu aquí

Tret de sortida per al Carnaval a Sant Cosme

La rua de la comunitat educativa i l’enterrament de la sardina, actes principals de la festa al barri

Carnaval a Sant Cosme

dijous, 23 febrer, 2017 - 14:00

El Carnaval arriba a Sant Cosme i el barri s’omple de color i alegria per celebrar aquesta festa. Les disfresses ja estan preparades i la il·lusió a punt per emprendre el vol i gaudir d’unes de les celebracions més divertides de l’any.

Actes

La primera de les activitats és aquesta tarda, el berenar per la gent gran, a l’equipament Cívic El Prat de Llobregat - Delta, organitzat pel Casal de la Gent Gran Delta del Llobregat. L’horari d’inici està previst per les 17:30 h.

El divendres 24 de febrer, a partir de les 10 h, començarà un dels plats forts, la Rua de la Comunicat Educativa, sota el nom: “S’aixeca el teló a Sant Cosme”, organitzada per la Taula Comunitària de Sant Cosme, on participen escoles, veïns, veïnes, grups i entitats dels barri. 

Pel que fa al dissabte 25, l’esplai del GISC convoca, a les 16.30 h, als infants per anar junts a la rua infantil. On també desfilaran els Amics Pota Blava i la Llar Hebre. 

Dimarts 28, el Programa de lleure de la Gent Gran organitza un ball amb orquestra per a la gent gran que inclou una desfilada de disfresses. L’acte es durà a terme a l’equipament Cívic El Prat de Llobregat-Delta a les 16:30 h.

Per últim, i com a fi de festa, el dimecres 1 de març es farà l’enterrament de la sardina a la plaça de Vila. Es per això que des de l’equipament Cívic El Prat de Llobregat - Delta sortirà a les 17.15 h un grup de ploraners i ploraneres, vestits de rigoròs dol, per tal de mostrar el seu condol per la mort del Rei carnestoltes i sumar-se a la processó.  
 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 24 novembre, 2022 - 14:30

Demà comença el gran recapte d’aliments

Durant el proper dies 25 i 26 de novembre, es durà a terme a la nostra ciutat la 14a edició del gran recapte d’aliments. Una iniciativa solidària, encapçalada per la Fundació Banc del...

dijous, 24 novembre, 2022 - 11:30

Les participants del cicle 'En Femení' elaboren una pancarta amb motiu del 25N

Us convidem a portar-la plegades a l'acte central a la Plaça Catalunya, el...
Persones usuàries participen en la cogestió de La Botiga

dijous, 24 novembre, 2022 - 09:30

La Botiga del Prat, programa d’innovació social de suport alimentari, arriba a 3.500 persones durant el seu primer any de funcionament

A partir d’un servei de garantia alimentària, a La Botiga, es treballa l...