Esteu aquí

Treball, Talent i Tecnologia

Tret d’inici del projecte “Logística 4.0: Generant un ecosistema d’innovació”, en el marc del programa Treball, Talent i Tecnologia de la Diputació de Barcelona.

dilluns, 19 juliol, 2021 - 09:45

El passat dimecres 14 de juliol es va dur a terme en format virtual, l’acte de presentació del projecte “Logística 4.0: Generant un ecosistema d’innovació”, a les associacions i les entitats empresarials vinculades al sector de la logística i la distribució dels municipis de Viladecans, Sant Boi de Llobregat i El Prat de Llobregat.

L’acte, en el que hi van poder participar agents, direccions i representants polítics de les àrees d’activitat econòmica dels ajuntaments implicats en el projecte, juntament amb els equips tècnics executors, va marcar l’inici d’un treball compartit que mostra la voluntat de col·laboració dels tres municipis amb les empreses del sector de la logística i la seva cadena de valor, com a àmbit territorial d’influència. 

Durant la sessió també és va presentar l’inici de l’estudi d’anàlisi i diagnosi de la  situació actual i necessitats de futur de les empreses del sector logístic dels tres municipis col·laboradors. Mitjançant una presentació per part de l’empresa consultora encarregada de la seva execució, Peninsula Corporate Innovation, en la que exposà els objectius, l’enfocament metodològic de l’estudi i el cronograma de treball.

 

Podeu trobar més informació del projecte a https://www.elprat.cat/empresa-comerc-i-ocupacio/voleu-formar-vos/programa-treball-talent-i-tecnologia-projecte-logistica

Compartir