Esteu aquí

Tot a punt per a la lliçó inaugural del curs escolar 2023-2024

L’acte se celebrarà el dimecres 27 de setembre al Cèntric

dijous, 21 setembre, 2023 - 08:45

El proper dimecres 27 de setembre, a les 17.30h, el Cèntric Espai Cultural acollirà l’edició 2023-2024 de la tradicional lliçó inaugural, l’acte de benvinguda del curs per a famílies i alumnat que esdevé també un espai de retrobament i reconeixement de la comunitat educativa de la ciutat.

Enguany, Cèsar Coll, catedràtic de Psicologia Evolutiva i de l’Educació a la Universitat de Barcelona, serà l’encarregat de la ponència, que durà per títol “Un currículum competencial per a un nou escenari d’aprenentatge”, una reflexió al voltant del nou currículum escolar i les oportunitats que ofereix a l’alumnat, les famílies i el municipi en general. Podeu llegir una entrevista amb ell en aquest enllaç.

Com cada any, també, comptarem amb l’actuació de l’Escola d’Arts en Viu, concretament del Grup de Dansa de Joves. Així mateix, es reconeixerà el professorat amb 25 anys de docència a la ciutat i es farà una menció especial a l’alumnat que va obtenir les millors qualificacions acadèmiques de l'etapa postobligatòria.

L’acte disposarà d’espai de ludoteca infantil i clourà amb un refrigeri. L’accés està condicionat a l'aforament de l'auditori.

El podeu seguir en directe a través d’elprat.tv.

Compartir

Noticies relacionades

Visita consellera Educació a Pepa Colomer

divendres, 1 desembre, 2023 - 12:15

L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, i la consellera d'Educació, Anna Simó, visiten l'ampliació de l'Institut Escola Pepa Colomer

Generalitat i Ajuntament han invertit 2,18 milions d'euros en unes obres de...
centric_musica_homenatge Maria Callas_2023

divendres, 1 desembre, 2023 - 10:30

El Cèntric ha dedicat un cicle a Maria Callas en el centenari del seu naixement

L’homenatge a la cèlebre soprano dona el tret de sortida a la nova temporada...

dijous, 30 novembre, 2023 - 10:00

L'Escola Pregunta: com corporalitzar un arxiu de preguntes?

El projecte de Mil M2 amb Pedro Sepúlveda tanca un cicle a L'Artesà amb l...