Esteu aquí

Tornen els espectacles familiars al Centre Cívic Jardins de la Pau!

Amb gran èxit d'acollida per part de les famílies del territori

dijous, 10 desembre, 2020 - 18:00

El proper diumenge, 13 de desembre, podrem tornar a gaudir a Jardins de propostes teatrals per als més petits i petites. I és que el centre cívic és un espai més de la xarxa de ciutat en el que de manera estable es fan propostes d'aquest tipus.

Actualment, per la situació excepcional, la temporada ha hagut de començat més tard, i ho fa amb totes les mesures de seguretat vigents (aforament reduït, inscripció prèvia, distància entre persones, ús de mascareta i gel hidroalcohòlic i desinfecció d'espais). 

Concretament diumenge es podrà veure l’espectacle familiar “Una Pometa, un Pomer” a càrrec de la cia. De Paper! Es tracta d'una proposta de titelles, amb cançons tradicionals infantils en directe adreçada als més petits de la família (infants a partir de 2 anys) i que ens acosta al cicle de la vida i a l’increïble món de les plantes, ple de sensibilitat i intel·ligència vegetal. 

Des del centre cívic tenim moltes ganes de retrobar-nos amb les famílies del barri i la ciutat, i poder gaudir de la cultura amb seguretat. Les famílies també en tenen moltes ganes, ja que les entrades es van exhaurir a les poques hores de posar-les a l'abast de la ciutadania. 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 25 octubre, 2021 - 09:00

Prospecció arqueològica a l’aparcament entre l’Església de Sant Pere i Sant Pau i l’Ajuntament

La intervenció es durà a terme el proper dimarts 26, de 8 a 20 h
Som natura 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

Reconeguts artistes expressen el seu compromís amb la defensa del delta del Llobregat a través de la cançó i el videoclip Som natura!

La iniciativa està impulsada per l’activista cultural Lluís Marrassé,...

dimecres, 20 octubre, 2021 - 15:00

El projecte 'La Cocina de mi Vecina' s'obre a noves incorporacions

El veïnat participant del projecte ha començat a trobar-se per continuar...