Esteu aquí

Tornen els espectacles familiars al Centre Cívic Jardins de la Pau!

Amb gran èxit d'acollida per part de les famílies del territori

dijous, 10 desembre, 2020 - 18:00

El proper diumenge, 13 de desembre, podrem tornar a gaudir a Jardins de propostes teatrals per als més petits i petites. I és que el centre cívic és un espai més de la xarxa de ciutat en el que de manera estable es fan propostes d'aquest tipus.

Actualment, per la situació excepcional, la temporada ha hagut de començat més tard, i ho fa amb totes les mesures de seguretat vigents (aforament reduït, inscripció prèvia, distància entre persones, ús de mascareta i gel hidroalcohòlic i desinfecció d'espais). 

Concretament diumenge es podrà veure l’espectacle familiar “Una Pometa, un Pomer” a càrrec de la cia. De Paper! Es tracta d'una proposta de titelles, amb cançons tradicionals infantils en directe adreçada als més petits de la família (infants a partir de 2 anys) i que ens acosta al cicle de la vida i a l’increïble món de les plantes, ple de sensibilitat i intel·ligència vegetal. 

Des del centre cívic tenim moltes ganes de retrobar-nos amb les famílies del barri i la ciutat, i poder gaudir de la cultura amb seguretat. Les famílies també en tenen moltes ganes, ja que les entrades es van exhaurir a les poques hores de posar-les a l'abast de la ciutadania. 

Compartir

Noticies relacionades

Taller Nou Fang

divendres, 15 gener, 2021 - 12:00

El projecte Nou Fang ofereix l’oportunitat d’explorar el món agrari a través de la fotografia documental com a eina de mediació

Trobareu les seves fotografies i testimonis del procés de treball en un...

divendres, 15 gener, 2021 - 11:30

El Teatre L’Artesà torna amb la programació de febrer i març

A partir de dilluns 18 de gener es podran comprar les entrades per als...

dijous, 14 gener, 2021 - 14:45

'Marina 13' i el seu esperit comunitari

La comunitat de veïns ha desenvolupat aquest Nadal una iniciativa de...