Esteu aquí

Torna l’anglès al Centre Cívic Jardins de la Pau

S’inicia l'any amb diverses propostes adreçades a famílies i adults com Party and Family i Conversa en anglès per adults, emmarcades en el projecte Auxiliars de conversa del programa Interseccions

Primera sessió de conversa en anglès per adults del 2021.

divendres, 22 gener, 2021 - 12:00

El projecte Auxiliars de Conversa d’Anglès es desplega al Centre Cívic Jardins de la Pau des del 2019 amb diferents propostes adreçades a un públic familiar i adult amb la intenció de facilitar l'accés a la pràctica de la llengua anglesa a les persones del territori. Les accions del projecte promouen l’intercanvi lingüistic i cultural,  facilitant la relació entre les persones que participen i el treball en xarxa, tot reforçant el caràcter comunitari de l’aprenentatge i el vincle amb la ciutat.

Aquest dimecres s’han reprès les activitats d’anglès al Centre Cívic Jardins de la Pau emmarcades en el projecte auxiliars de conversa del Programa Interseccions.

 

Els dimecres a la tarda són en anglès a Jardins

A les 17:30h, iniciem amb Party and Family, activitat adreçada a infants entre els 8 i els 12 anys i adults de referència per compartir una estona divertida en família mentre es pràctica la llengua anglesa a través del joc i diferents reptes la lectura i les arts escèniques entre d’altres disciplines.  A les 19h, continuem amb  Conversa en anglès per adults. Una activitat per practicar la parla anglesa en un entorn agradable i informal a través diferents lectures, poesia, històries, guions de sèries i TV així com la cultura popular de diversos països de llengua anglesa de tot el món.

Per realitzar les activitats és necessari formalitzar la inscripció, ho podeu fer a través del següent enllaç o de forma presencial. A causa de la situació sanitària les dues activitats es realitzen a través d’una plataforma virtual.

 

L'experiència de l'Andrei (auxiliar de conversa al centre cívic)

L'Andrei, auxiliar de conversa i conductor de les activitats d’anglès, ens explica la seva experiència i les propostes que es desenvolupen a Jardins:

"As the English conversation assistant working at Jardins, I am delighted to be able to work closely with so many interesting workshops and projects. I invite you all to our Party & Family and Adults English Conversation online workshops, taking place every Wednesday afternoon. Despite not being able to meet face to face, our videocalls done via Zoom have proved to be a great source of English resources to learn, but also something nice to entertain you and your little ones whilst at home. 

Our Party & Family activity (Wed 5.30PM-6.30PM) is a great chance for you and your kids to have fun through different activities in English, improve your language skills and get to know other kids. No specific English level is required to take part. 

The Adults English Conversation workshop (Wed 7PM-8PM), on the other hand, is aimed at helping teens & adults top up their speaking skills. Within this activity, we share interesting stories, review world news or discuss cultural topics at the heart of our times. A medium level is preferred but not essential. 

I am looking forward to this new and exciting term ahead."

 

* * * *

"Com a assistent de conversa en anglès que treballa a Jardins, estic encantat de poder treballar en estreta col·laboració amb aquests tallers i projectes tant interessants. Us convido a totes i a tots als nostres tallers en línia de conversa en anglès de "Party & Family" i d'adults, que tenen lloc cada dimecres a la tarda. Al no poder trobar-nos cara a cara, les nostres videotrucades mitjançant Zoom han demostrat ser un gran recurs per aprendre anglès , però també un moment bonic per entretenir-vos a vosaltres i als més petits a casa.

La nostra "Party & Family"(dim. De 17.30 a 18.30) és una gran oportunitat perquè vosaltres i els vostres fills us divertiu a través de diferents activitats en anglès, milloreu les vostres habilitats lingüístiques i conegueu altres infants. No es requereix cap nivell d’anglès específic per participar-hi.

Per altra banda, el taller de Conversa en anglès per a adults (dimecres de 19:00 a 20:00) té com a objectiu ajudar els adolescents i els adults a completar les seves habilitats de parla. Dins d’aquesta activitat, compartim històries interessants, repassem notícies globals o discutim temes culturals dels nostres temps. Es preferible un nivell mitjà però no és necessari.

Estic desitjant iniciar aquest nou i emocionant repte".

Party and Family i conversa en anglès per a persones adultes - Centre Cívic Jardins de la Pau

Media Root

Compartir

Noticies relacionades

dissabte, 4 febrer, 2023 - 23:30

Nous Plats Combinats al Bar de La Capsa

Les nits al Bar de La Capsa, ara amb Djs!

divendres, 3 febrer, 2023 - 13:15

Torna el Carnaval dels Pecats Capitals

Del 16 al 22 de febrer, la ciutat viurà de nou el Carnaval, amb la gola com a...