Esteu aquí

Torna el Canal Receptes a la cuina de la Palmira!

Cada dimarts a la tarda els veïns i veïnes es transformen en autèntics xefs i youtubers culinaris

divendres, 29 octubre, 2021 - 13:15

Teníem moltes ganes de fer aquest anunci així que ho escriurem en majúscules: TORNA EL CANAL RECEPTES! (imagineu ara un so d’aplaudiments)

Després de molts mesos havent d’adaptar l’activitat a la pandèmia fent-la en format digital a la Sala Gran Virtual, per fi podem trobar-nos a la cuina i tornar al format original de l’activitat.

Què és el Canal Receptes?

El Canal Receptes és un espai gastronòmic de trobada on la gent gran de la Palmira comparteix receptes, idees i consells culinaris, a més d’aprofitar per fer xarxa i bona conversa al voltant del menjar, que és un tema que sempre dóna molt de si. 

Cada dimarts a la tarda, si entres a la Palmira, notaràs de seguida una oloreta  molt bona procedent de la cuina. Això és perquè una veïna o veí de la comunitat pratenca està preparant allà el seu plat estrella en companyia de la resta del grup, que segueix la recepta in-situ. A més a més, cada setmana es penja un vídeo-recepta a la pàgina web del centre perquè tota la ciutadania, i els mateixos participants del grup, tinguin accés als seus secrets culinaris i puguin practicar les receptes a casa seva.

El Canal Receptes és una de les propostes més valorades del procés participatiu que es va dur a terme durant el mes de setembre del 2020, on es va detectar la necessitat de la gent gran de comptar amb espais de trobada i socialització, així com les ganes de compartir coneixements gastronòmics.

Què ens espera aquesta nova temporada?

Els nostres cuiners i cuineres venen amb força. Aquest 2021 s'ha donat tret de sortida a l'activitat amb la Conchita, qui va decidir mostrar a la resta del grup un dels seus plats estrella de la temporada: els panellets. Si tens un dinar aquest pont i vols quedar la mar de bé, no deixis passar l'oportunitat d’aprendre dels millors mestres: la gent gran de la Palmira.

Agafa paper i boli perquè, al vídeo que veuràs aquí sota, la Conchita t’ensenya a preparar la seva recepta de panellets. 

Bona castanyada i bon inici de temporada del Canal Receptes!

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 gener, 2022 - 12:00

Visites guiades a l'exposició "El Prat, una mirada arqueològica" ens permeten conèixer la història de la ciutat

A més de les visites guiades, s'han programat diferents activitats...

dijous, 20 gener, 2022 - 09:30

Cinquè Aniversari de l'Aula de Salut

De febrer a maig de 2022, xerrades sobre prevenció d'addiccions, trastorns de...

dimecres, 19 gener, 2022 - 12:30

Una delegació del Govern Basc visita el Prat per conèixer el seus projectes com a Ciutat Educadora

Els diferents representants, ponents sobre el futur sistema educatiu a...