Esteu aquí

Torna el #4Raons amb Enric Montefusco, Tarta Relena, Bingojam i DjSomosTod@s

Aquest cicle propicia trobades entre grups de música i col·lectius del Prat, que treballen conjuntament per oferir concerts únics, irrepetibles i amb esperit comunitari

Imatge: Tinta Fina

dimarts, 12 novembre, 2019 - 19:30

L'art no és una mercaderia. Per això, el cicle el #4Raons opta per experimentar i innovar una mica en la forma de programar. Habitualment, els músics giren pel món amb el seu repertori i el vinculen a les persones que estan davant quan pugen a l'escenari. Amb el #4Raons provem de modificar les relacions amb els artistes. Els convidem a venir i conèixer el Prat abans dels concerts i això després es nota sobre l'escenari. 

Sota la batuta del #4Raons hem pogut veure unions impossibles que ens han regalat, potser, els concerts més especials que han passat per la sala, a on la frontera entre públic i artista se separa, i a on la sala de concerts es transforma en un temple a full d'experiències. 

L'última edició del #4Raons va ser en format festival, començant a les 12 del migdia i acabant a les 20 de la tarda, vam gaudir de la música en directe de Melting State, Lauren Nine i Los Ganglios, que van col·laborar amb l'escola de ball i els Gegants del Prat, i vam dinar paella mentre ratllàvem cançons d'un cartó en una peculiar variació del bingo, a on en lloc de números es canten cançons.

L'edició del 16 de novembre reflexionarà sobre el paper i la vigència de la música popular, una música que té més a veure amb la col·lectivitat que no pas amb l'autoria individual. Continuarà el format festival però adaptat a les inclemències de la tardor, per tant, els escenaris a on podreu veure a l'Enric Montefusco amb la Comunitat Pashtún, a les Tarta Relena amb els Músics de Diables i a la gent de la BingoJam, seran interiors. La sala obrirà les portes a les 19:30 i la festa continuarà fins entrada la nit amb la gramola humana DjSomosTodos, qui s'encarregarà de recollir propostes i dedicatòries per a qui vulgueu, des de Kim Jong-un o Donald Trump, fins a la vostra mascota.

Així va ser el #4Raons Primavera 2019 

Compartir

Noticies relacionades

centric_musica_homenatge Maria Callas_2023

divendres, 1 desembre, 2023 - 10:30

El Cèntric ha dedicat un cicle a Maria Callas en el centenari del seu naixement

L’homenatge a la cèlebre soprano dona el tret de sortida a la nova temporada...

dijous, 30 novembre, 2023 - 10:00

L'Escola Pregunta: com corporalitzar un arxiu de preguntes?

El projecte de Mil M2 amb Pedro Sepúlveda tanca un cicle a L'Artesà amb l...

dimecres, 29 novembre, 2023 - 12:30

Explorant els misteris dels mars i els oceans a Investiguem, inventem

Des del projecte en xarxa ens submergim en l’univers de la ciència oceànica a...