Esteu aquí

Tercera dosi de la vacuna a la residència municipal Penedès

Un total de 24 persones residents que ja havien rebut la pauta convencional han estat vaccinades avui per tercera vegada

Vacunació de la tercera dosi a la residència municipal de gent gran Penedès.

dimarts, 21 setembre, 2021 - 12:30

Un total de 24 persones han rebut avui la tercera dosi de la vacuna contra la covid a la residència municipal de gent gran Penedès. Aquestes persones ja van rebre la primera vacuna al gener passat, i la segona unes setmanes després. 

Les autoritats sanitàries recomanen administrar una tercera dosi de la vacuna a aquelles persones que tenen un risc alt que es produeixi una resposta immune insuficient amb la pauta convencional (dues dosis). Entre aquestes persones es troben les d'edat avançada que viuen a residències per a gent gran. Per contra, la tercera dosi no es recomana per a la població general. 

Marató de vacunacions al Prat

Al Prat es faran els propers dies dues maratons de vacunació, concretament al Centre Cívic Jardins de la Pau els propers dies 23 i 30 de setembre. Hi podrà acudir tota persona major de 12 anys i sense cita prèvia. Les persones menors de 16 hauran d'anar acompanyades d'una persona adulta responsable. 

Les vaccinacions es faran en horari de matí (de 9.30 a 13.30 h) i de tarda (de 15.15 a 19.15 h). Per rebre la vacuna cal portar la targeta sanitària o bé un document d’identitat vàlid.

Les autoritats sanitàries animen especialment les persones del grup d'edat d'entre 20 i 34 anys a vacunar-se contra la covid. Aquest col·lectiu és el que presenta actualment un dèficit de vaccinació més preocupant.
 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 22 octubre, 2021 - 13:15

El Consell de Dones perfila la campanya del proper 25N

Es preveu una vintena d’activitats de sensibilització

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

S’inicia la campanya “Per a un món millor, defensem la cooperació”

Impulsada pel Programa Municipal de Cooperació, Justícia, Pau i Drets Humans...
DigiGresca

dimecres, 20 octubre, 2021 - 12:45

Tret de sortida a la Digigresca, per commemorar el Dia Internacional de la Persona Voluntària

Un projecte creat per joves amb l’objectiu d’apropar-los al Voluntariat